Mini ghid gratuit pentru afaceri prezente sau nu in online

Am decis sa punem la dispozitia oricui sub forma de e-book in formatul PDF, un mini ghid gratuit, pentru cei dintre voi care aveti o afacere sau nu, si aveti sau nu o anumita prezenta in mediul online. Ghidul tinteste sa ofere idei si sfaturi incepatorilor in mediul online pe scurt, dar poate fi util si celor care deja detin un site sau un magazin online.

Ideile sunt in mare parte prezentate sumar, dar speram ca va vor da ideile necesare pentru o documentare mai buna, si va vor ajuta sa incepeti sau sa va perfectionati actuala activitate a afacerii dumneavoastra in online. Indiferent de nisa in care activati acest ghid va sta la indemana pentru a lua anumite decizii.

Acest mini ghid gratuit este struturat in 22 de pagini, sub forma unei liste numerotate si un mic bonus la sfarsit. Ghidul este compus din 5 parti:

  • Despre tine si afacerea ta
  • Gazduire, design si development
  • Promovare gratuita sau platita
  • Intretinere si ce urmeaza
  • Bonus/concluzii

Impreuna, cele 5 parti contin 36 de idei + bonusul, care va vor ajuta cu drumul dumneavoastra in mediul online.

Ghidul poate fi descarcat de pe pagina sa, cu un click pe butonul de mai jos:

[button open_new_tab=”true” color=”extra-color-2″ hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://sinnersprojects.ro/citeste-gratis-mini-ghidul-nostru-vreau-online/” text=”DESCARCA GHIDUL GRATUIT” color_override=””]

Daca aveti sugestii sau pareri despre acest mini ghid, le puteti exprima sub forma de comentariu, folosind formularul din josul paginii sau prin mail.

Daca mai doriti astfel de materiale gratuite, poate pe un anumit subiect, nu ezitati sa ne spuneti ce ati dori sa aflati in legatura cu prezenta online a afacerii dumneavoastra, site-ul sau magazinul dumneavoastra sau despre marketing si promovare in mediul online.

Daca ati apreciat continutul gratuit oferit de noi, va invitam sa dati un like paginii noastre de Facebook si un share sau tweet pe retelele de socializare.

[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” pinterest=”true” google_plus=”true” linkedin=”true”]