Logo Design
& Branding

Concepem logo-uri premium si construim manuale de brand indraznete, pentru companii care vor sa iasa in evidenta. Unice si perfecte pana la ultimul pixel, serviciile noastre de design sunt de obicei punctul de referinta atunci cand vrei ceva facut ca la carte.

De ce un logo facut de Sinners Projects?

Pentru ca imaginea conteaza. Ai nevoie de un logo unic, vectorial, usor de utilizat in toate mediile si compatibil cu orice aranjare/fundal. Noi iti livram un logo competent si te ajutam sa mentii o identitate de brand coerenta indiferent de industria in care activezi.

Ai control

La sfarsit, designul e al tau. Munca finala impreuna cu alte extra-uri pe care planul de tarifare il contin sunt ale tale.

Nu ne rezervam nici un drept asupra designului, il poti inregistra sau face orice doresti cu el. S-ar putea totusi sa iti cerem permisiunea sa ne laudam in portofoliu cu 1-2 poze cu logo-ul tau.

Pregatit de print

Lucram doar cu vectori. Logo-ul si orice design este vectorial. Asta inseamna ca iti poti printa designul pe orice material si la orice dimensiune. Tehnologia de print este limita.

Asta iti ofera avantajul ca indiferent de unde decizi sa iti afisezi logo-ul, va arata perfect pana la ultimul pixel.

Variante si extra-uri

Orice logo vine cu multiple variante, bazate pe design. Daca designul o permite, vei primi cate un vector pentru fiecare varianta: color, grayscale, alb si negru. Facem acest lucru ca sa ne asiguram ca logo-ul tau va arata impecabil indiferent de fundalul mediului unde va fi folosit.

Pe langa asta, primesti si mici extra-uri pentru a te putea prezenta cum trebuie pe social media si in online.

O parte din logo-urile create de Sinners Projects

Pregatit? Contacteaza-ne!

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp. Cu cat ne oferi mai multe detalii, cu atat te putem ajuta mai bine.

  Intrebari Frecvente

  Faceti si print?

  Nu. Sinners Projects nu ofera servicii de print.

  Pretul afisat pe aceasta pagina se refera strict la design si fisiere livrabile in format digital.

  Ce primesc?

  Aveti mai multe planuri de tarifare?

  Modalitati de plata

  Designul este al meu?

  Vedeti toate intrebarile frecvente aici