Dezvoltare web & alte servicii

Oferim servicii de dezvoltare web personalizate, acoperind o gama vasta de platforme si CMS-uri, inclusiv WordPress si Magento, precum si aplicatii web bespoke.

Experienta noastra cuprinde lucrul cu Magento 1.x, Magento 2.x, OpenMage LTS, WordPress si WooCommerce, Prestashop, Drupal, Open Cart, precum si numeroase platforme independente si CMS-uri personalizate sau platforme si aplicatii web create de la zero.

De-a lungul anilor si a configuratiilor intalnite, am capatat si o vasta experienta in lucrul si optimizarea a diverse servicii Linux, stack-uri si servere ce au un rol anume (server baza de date, magazin online, etc.).

Cum te putem ajuta

Ne descurcam cu cele mai grele task-uri, pentru o selectie vasta de platforme si aplicatii web. Iti putem ajuta afacerea rezolvand cele mai mari probleme sau optimizand fix ce ai nevoie. Ne ocupam si cu executia unor audituri precise si eficiente si multe alte servicii digitale.

Servicii de dezvoltare:

 • depanare si solutionare probleme cod
 • optimizari performanta cod/platforma
 • optimizari SEO tehnic
 • automatizari
 • integrari

Servicii Linux:

 • optimizari web server (Necesita un audit in prealabil! Include rezolvarea problemelor din audit, care pot consta in: optimizare sistem operare, optimizare retea, optimizare i/o, setup firewall, optimizare MariaDB/Percona, optimizari httpd (Apache, Nginx, Varnish etc), optimizari PHP, optimizari control panel, setup web browser caching si alte operatiuni specifice)
 • consolidare securitate (security hardening – setari SSH, FTP, mysql, apache/http, protectie brute force, firewall si retea, aplicatii web etc.)
 • optimizari PHP specifice (strip down PHP, se folosesc doar extensiile necesare de catre aplicatii, set-up caching, optimizat php.ini, verificat compatibilitatea codului cu versiunea instalata de PHP)
 • setup CDN (fie ca vorbim de Cloudflare sau BunnyCDN)

se lucreaza si cu distributii Debian, si cu distributii RHEL

Audituri:

 • audit complet web server (se analizeaza complet serverul – de la sistemul de operare pana la ultimul serviciu disponibil. Cu scopul de a identifica lacune dpdv al performantei, securitatii si stabilitatii)
 • audit securitate server Linux
 • audit securitate aplicatie (WordPress/Magento/PrestaShop/OpenCart sau alte CMS-uri bazate pe PHP)
 • audit viteza/performanta pentru WordPress/WooCommerce sau Magento (atat pentru teste artificiale precum PageSpeed cat si timp de raspuns real si utilizare precum in backend – identificare probleme si bottleneck-uri, evaluare performanta generala si a codului)
 • audit accesibilitate (verificari pentru standardele de accesibilitate precum WCAG, verificari accesibilitate pentru toti utilizatorii inclusiv cei cu dizabilitati)
 • autit de utilizabilitate (evaluarea interfetei de utilizator si a experientei acestuia – valabil atat pentru clienti/utilizatori cat si angajati pentru interfata operatorilor de comenzi etc., evaluarea usurintei in navigare, claritatii continutului si usurinta in utilizare generala)
 • audit SEO tehnic (structura, optimizari specifice tehnice ce facilitateaza indexarea corecta, viteza, implementare SSL, corectitudine in afisarea pe dispozitive mobile)

Consultanta:

 • consultanta tehnica – asistenta in alegerea tehnologiilor si platformelor potrivite pentru proiectele web, evaluarea si imbunatatirea arhitecturii unui sistem existent
 • consultanta de strategie digitala – dezvoltarea strategiilor digitale pentru cresterea prezentei online si imbunatatirea interactiunii cu clientii

Un audit si/sau consultanta, nu implica si rezolvarea problemelor descoperite. Vei primi pe langa rezultatele auditului si un ‘plan de actiune’ ce te poate ajuta in cazul in care nu apelezi la noi pentru rezolvarea problemelor identificate. Fiecare audit vine si cu o estimare de cost/timp daca pentru solutionarea problemelor identificate.

Cum se lucreaza?

Lucram doar cu contract de prestare servicii si factura.

Contractul are un plan de lucru ca si anexa, ce descrie operatiunile ce vor fi efectuate. Se poate atasa atat o anexa de tip NDA sau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in cazul in care este necesar.

Majoritatea serviciilor de tip audit si servicii linux necesita utilizarea unui server/masini de tip VPS/cloud/dedicat cu acces depin asupra sistemului. Acest lucru este necesar pentru a putea evalua in totalitate sistemele si pentru a putea instala eventuale unelte necesare pentru analiza (analiza poate dura 24/48h dupa caz).

Pregatit?

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj. Cu cat ne descrii mai bine problema sau nevoile tale, cu atat mai bun va fi raspunsul nostru.