Dezvoltare web

Oferim servicii de dezvoltare web personalizate, atat pentru WordPress si Magento, cat si pentru alte CMS-uri si platforme sau aplicatii web.

Lucram cu: Magento 1.x, Magento 2.x, OpenMage LTS, WordPress si WooCommerce, Prestashop, Drupal, Open Cart si multe alte platforme independente/custom sau CMS-uri.


Optimizare SEO on-page tehnic

Indiferent de platforma. Include recomandari pentru continut, precum descrieri produse si alte adaugiri de continut. Crearea de continut text nu este inclusa. Include inclusiv optimizari schema.org.

de la 109 euro


Depanare probleme

Ceva nu merge? Suspectezi o problema de natura tehnica/cod sau efectiv ai niste probleme pe partea de front-end? Te putem ajuta. Lucram cu PHP, SQL, JavaScript, CSS, HTML, la nivel inalt.

De la simple rezolvari de aspect la optimizari de query-uri complexe ale unor module din platforme precum Magento, te putem ajuta sa scapi de probleme.

de la 49 euro / ora


Optimizari de performanta

Cap-coada pentru rezultate reale simtite de utilizatorii platformei tale dar si pentru metrice precum Google PageSpeed.

Suntem pregatiti sa profilam atat serverul cat si aplicatia individuala pentru a determina ce masuri si ajustari trebuiesc efectuate astfel incat sa eliminam un posibil bottleneck sau problema. Ne ocupam atat cu determinarea problemei, cat si cu rezolvarea acesteia, avand cunostintele necesare pentru a administra orice server si stack (LAMP,LEMP,MEAN,MERN).

de la 39 euro / ora


Automatizari si integrari

Multe task-uri repetitive? Ai nevoie de un feed personalizat? Operatiuni ciudat de facut manual sau care ncesita atentie mereu si ar fi mai bine sa fie facute automat? Te putem ajuta, astfel incat tu si echipa ta sa te poti ocupa de lucruri mai importante sau placute.

de la 109 euro / ora