Termeni de utilizare

Aici puteti afla mai multe despre drepturile dumneavoastra de utilizare si restrictiile in utilizarea acestui website.

Acesti termeni fac referire la toate website-urile operate de SINNERS PROJECTS AT SRL, inclusiv fara limitare sinnersprojects.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni de utilizare. Acestia reprezinta un acord obligatoriu intre dumneavoastra si Sinners Projects cu privire la utilizarea acestui website.

Va rugam sa retineti ca orice tentativa de spam, utilizare improprie sau incercari de abuz ne obliga sa raportam toate detaliile pe care le putem aduna autoritatilor competente pentru a ne pastra securitate site-ului web si a datelor noastre. De asemenea, accesul va poate fi restrictionat la website si implicit la serviciile noastre.

Avem o toleranta zero fata de spam si hackeri.

Folosim servicii premium care urmaresc copiile. Daca doriti sa citati sau sa copiati continut text/imagini de pe website si/sau blog, va rugam sa nu o faceti complet (de preferat maxim 100-200 cuvinte) si sa citati sursa cu link catre pagina/articolul de unde ati luat materialul. In caz contrar, vom face o cerere DMCA la toate motoarele de cautare disponibile, precum si la alte servicii de tip blogging/hosting, pentru a va delista paginile de pe motoarele de cautare. Actionam agresiv si rapid contra celor ce doresc sa profite de pe munca altora.

Folosind acest website sunteti de acord cu acesti termeni, cu politica de confidentialitate si politica cookies. Daca nu sunteti de acord cu unul din termenii nostri, nu puteti folosi acest website.

Modificari la acesti termeni

Sinners Projects poate oricand modifica acesti termeni. Vom actualiza aceasta pagina in acest caz iar utilizarea continua a website-ului reprezinta acordul dumneavoastra implicit.

Proprietate

Continutul acestui website inclusiv si fara limitare: text, software, scripturi, grafica, poze, video-uri, sunete si alte functii dar si numele si marcajele Sinners Projects precum logo-uri si afisaje sunt fie detinute de noi sau licentiate catre noi. Avem acordul creatorilor sa le folosim si sunt subiectul drepturilor de autor, trademark-uri si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Legaturi care alte site-uri

Exista legaturi catre pagini externe, precum site-urile clientilor nostri sau alte site-uri. Nu controlam si nu detinem aceste site-uri si putem fi tinuti responsabili pentru continutul lor si modul in care le folositi.

Nu oferim garantii si nu ne asumam responsabilitati pentru site-urile terte, nementionate mai jos deci nedetinute de noi.

Domeniile oficiale folosite si detinute de Sinners Projects sunt: sinnersprojects.ro, sinnersprojects.com, sinners.design, sinners.dev, sinnersprojects.info si kattegat.network.

Negare

Esti de acord in mod expres ca folosirea acestui website sau orice website detinut de Sinners Projects este facuta pe propriul risc. Acest site este furnizat ‘asa cum este’ si ‘asa cum este disponibil’.

In cea mai mare masura permisa de legislatia aplicabila, renuntam la orice garantie de orice fel, expresa sau implicit cu privire la site.