Faceti click pe una din intrebarile de mai jos, pentru a afla raspunsul. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta oricand folosind detaliile sau formularul de pe pagina noastra de contact.

Oferiti consultanta gratuita?

Da. In limita bunului simt, suntem disponibili pentru orice intrebari sau sfaturi legate de serviciile noastre si alte detalii.

Cum adica premium?

Prin premium, ne referim in special la atentia pe care o acordam personalizarii unui serviciu pentru nevoile si scopurile clientului. Tot ce facem este gandit pentru fiecare client in parte pana la cel mai mic detaliu. De asemenea, ne mandrim cu un suport de calitate, din care inveti in timp ce te ajutam.

Suntem aici sa aducem calitatea serviciilor web la o calitate superioara – Indiferent ca discutam despre suport, design sau dezvoltare.

Doar persoane juridice de pe teritoriul Romaniei?

Intr-adevar, nu putem oferi serviciile noastre persoanelor fizice. Colaboram doar cu PFA/II/SRL/SRL-D/etc.

Anumite promotii/oferte pot fi disponibile doar pentru persoane juridice de pe teritoriul Romaniei. De ce? Fiindca dorim sa crestem calitatea la ‘noi’. Colaboram in mod constant cu clienti din afara tarii, asa ca dorim sa ne concentram si pe Romania si pe afacerile pline de potential de pe teritoriul tarii noastre.

Credem in businessul romanesc, si stim ca are puterea si oamenii necesari pentru a aduce un plus conceptului de online, intr-o tara aflata in plina dezvoltare.

Clientii din afara tarii au la dispozitie sinnersprojects.com pentru a vedea serviciile noastre pe plan international, in limba engleza.

Cam cat dureaza sa realizati un website / magazin online?

Timpii nostri sunt in functie de dimensiunea si complexitatea proiectului. In medie, avem urmatorii timpi de livrare:

-site web de prezentare: 3-5zile;

-magazin online: 5-10zile;

-portal B2B/CMS: 5-15zile;

-design grafic/logo: 3-5zile;

 

Termenii exacti de realizare ii veti primi odata cu oferta primita de la noi, oferta in care aflati toate detaliile necesare pentru a afla exact ce inseamna premium.

Vreau un site care sa arate ca www.blabla.ro

Noi nu copiem. Nu reproducem site-uri existente.

De ce? Din simplul fapt ca, daca a functionat pentru modelul si tipul de afacere respectiv, nu inseamna ca la tine o sa functioneze.

+ ca suntem designeri. Noi cream sau restructuram(redesign), nu copiem.

Nu gasesc preturile. Cat costa un site web?

Nu gasesti preturile pentru ca nu sunt afisate. Pretul este in functie de proiect si complexitate. Fiecare client primeste o oferta personalizata in functie de nevoile sale.Oferta ce vine discutata, iar apoi aprobata de client.

Urmam acest model pentru a asigura o corectitudine atat fata de clientii nostri cat si fata de timpul nostru.

Singurul lucru care este fix, este pretul la import de produse in magazine online. Acesta fiind intre 1leu/produs pana la 4lei/produs, taxe unice de import in functie de datele care le are clientul despre produsul ce urmeaza a fi importat.

Cum pot plati?

Prin virament bancar – op, Paypal sau cash. Eliberam factura si chitanta si de obicei lucram pe contract de servicii indiferent ca discutam de o colaborare sau de un singur proiect.

La proiecte mai mari este posibil sa percepem un avans, pentru a ne asigura o parte din materialele necesare. De obicei cerem intre 20-50% avans, in functie de complexitatea cu care avem de-a face si resursele initiale necesare. In cazul in care pentru a putea realiza proiectul dumneavoastra in termenii stabiliti avem nevoie de un avans, veti fi anuntat in prealabil.

.

Daca am nevoie urgenta de un serviciu cum facem?

Simplu. Cream o oferta personalizata pentru nevoile tale, la care vine aplicata o taxa de urgenta(de obicei, pentru proiecte mici/medii in valoare de 20% din valoarea proiectului). Tu decizi daca este atat de urgent, sau putem lucra in ritm normal.

Ce intelegem prin urgent? Intelegem ca, in momentul in care am ‘batut palma’ incepem si ne oprim cand proiectul este gata.

Daca nu esti clientul nostru si doresti un ‘fix’ rapid pe care developerul sau designerul tau nu poate sa il faca, ne putem pune direct pe treaba. Cand e gata raparatia discutam despre bani. Important e ca site-ul afacerii tale sa functioneze.(Acest serviciu este disponibil pentru site-uri fara CMS sau site-uri pe platformele: WordPress, Magento, Prestashop, Opencart si Drupal)

Am vazut ca faceti administrare. Pe ce perioada?

Avem clienti cu care am incheiat contracte de servicii chiar si pe 2 ani si contracte in care noi ne ocupam de 80% din tot ceea ce implica magazinul/site-ul respectiv*. Totul depinde de nevoile tale si de cat timp vrei sa ai liber. Pentru detalii te rugam sa ne contactezi.

 

In cazul magazinelor nu ne ocupam de: operarea comenzilor, discutii cu clientii tai etc. Ne putem ocupa de introducerea de produse, actualizari cataloage de preturi, adaugare atribute etc.

Voi si printati?

Nu. Cream design gata de printat sau optimizat pentru print, dar nu oferim servicii de print propriu zise. Pentru acestea, va trebui sa gasiti o firma care se ocupa cu print-ul, careia sa ii prezentati fisierele primite de la noi.

Designurile noastre nu sunt standard. Sunt optimizate atat din punct de vedere al paletei de culori(pentru a se incadra in imaginea brand-ului, pentru a atrage atentia etc.) cat si din punct de vedere al textului prezent – acesta este structurat si formulat astfel incat sa fie cat mai atractiv pentru potentialii tai clienti. Un design Sinners Projects este optimizat pentru conversie, pentru rezultate.

Oferiti suport?

Clientii nostri au spate. Oferim o perioada de suport si instructaj gratuit la finalizarea oricarui tip de proiect. Astfel, tu vei stii sa iti folosesti noile ‘instrumente’ pentru a-ti promova cat mai bine afacerea si produsele sau serviciile oferite.

Ne mandrim cu grija pe care o oferim fiecarui client, astfel incat acesta este lamurit si multumit la finalul discutiei cu noi.

Suntem mereu pregatiti sa facem fata intrebarilor sau problemelor clientilor. De obicei 24/7(in limita bunului simt).

Cum adica in limita bunului simt?

Adica am fost sunati si la ora 3:30 dimineata, si am rezolvat in <25de minute problema clientului gratuit chiar daca era mai mult o activitate tutoriala ci nu o problema. Nu la ore ne referim. Ne referim la vacante sau pauze anuntate pe mail din timp – in aceste perioade nu raspundem decat la mail, sau urgente.

Atentie! Suportul 24/7 este valabil doar pentru clientii Sinners Projects si urgente.

Oferiti garantie?

Suntem o echipa care detesta pierderea de timp. Suntem aici sa oferim servicii de incredere si performante nu sa ne pierdem timpul reciproc. Ai garantia unei echipe cu experienta, ce are deja un portofoliu bogat si cunostintele necesare pentru a-ti indeplini toate cerintele in materie de web & print design si dezvoltare web.

Ai garantia ca ai la dispozitie servicii de top, gandite pentru tine si afacerea ta, prestate de o echipa caruia ii pasa de fiecare proiect.

Vreau un logo asemanator cu cel de la....

Un logo ar trebui sa fie unic. Nu copiem, cream.

Fiecare afacere este unica iar din acest motiv imaginea afacerii ar trebui sa fie autentica si reprezentativa pentru echipa  din spatele ei si produsele sau serviciile comercializate. Daca iti respecti afacerea si doresti sa te impui in piata, nu vei recurge la o copie ieftina.