Intrebari frecvente

Aici gasiti raspunsuri pentru cele mai des primite intrebari de la colaboratori, clienti si alti vizitatori.

Daca nu gasiti un raspuns la nelamurirea pe care o aveati, nu ezitati sa ne contactati.

Faceti click/tap pe intrebare pentru a vedea raspunsul.

Am o urgenta! Rezolvare a unei probleme cat se poate uman de rapid!

Urgentele sunt taxate cu 50% in plus pentru non-clienti. Cu alte cuvinte, daca nu am mai colaborat, din pagina ‘serviciile noastre’, la preturile afisate se aplica o taxa de 50% pentru urgenta.

Daca esti client, creeaza un ticket pe help desk si rezolvam rapid.

Oferiti consultanta gratuita?

In limita bunului simt, da.

Cum adica premium?

Prin premium, ne referim in special la atentia pe care o acordam personalizarii unui serviciu pentru nevoile si scopurile clientului. Tot ce facem este gandit pentru fiecare client in parte pana la cel mai mic detaliu. De asemenea, ne mandrim cu un suport de calitate, din care inveti in timp ce te ajutam in cazul in care discutam de task-uri ce tin de administrarea site-ului sau a magazinului pe care il detii.

Suntem aici sa aducem calitatea serviciilor web la o calitate superioara – Indiferent ca discutam despre suport, design sau dezvoltare.

Doar persoane juridice?

Colaboram doar cu persoane juridice.

Serviciile noastre nu sunt disponibile persoanelor fizice.

Anumite oferte pot fi disponibile doar pentru piata din Romania, pentru a ajuta la dezvoltarea online-ului romanesc.

Vreau un site care sa arate ca www.blabla...

NU copiem si nu reproducem site-uri deja existente.

Ne putem inspira, dar copiatul 1:1 nu este de dorit.

De ce? Din simplul fapt ca, daca a functionat pentru modelul si tipul de afacere respectiv, nu inseamna ca la tine o sa functioneze.

Cum pot plati?

Prin virament bancar – op, Paypal sau cash. Eliberam factura si chitanta si de obicei lucram pe contract de servicii indiferent ca discutam de o colaborare sau de un singur proiect.

La proiecte mai mari este posibil sa percepem un avans, pentru a ne asigura o parte din materialele necesare. De obicei cerem intre 20-50% avans, in functie de complexitatea cu care avem de-a face si resursele initiale necesare. In cazul in care pentru a putea realiza proiectul dumneavoastra in termenii stabiliti avem nevoie de un avans, veti fi anuntat in prealabil.

Faceti si administrare?

Da.

Ne ocupam si cu administrarea la nivel de server/platforma sau chiar si continut. Astfel de servicii se taxeaza lunar sau anual.

Vizitati site-urile noastre dedicate pentru planurile tarifare si optiuni: magesolvent.com pentru Magento si wpsolvent.com pentru WordPress. (in limba engleza)

Oferiti gazduire web?

Nu.

Oferim strict doar consultanta in alegerea unei gazduiri bune pentru situatia dumneavoastra si mentenanta/administrare la cerere. (serviciu aditional, platit. Vedeti intrebarea ‘oferiti administrare?’ din aceasta pagina)

Voi si printati?

Nu. Cream design gata de printat sau optimizat pentru print, dar nu oferim servicii de print propriu zise. Pentru acestea, va trebui sa gasiti o firma care se ocupa cu print-ul, careia sa ii prezentati fisierele primite de la noi.

Designurile noastre nu sunt standard. Sunt optimizate atat din punct de vedere al paletei de culori(pentru a se incadra in imaginea brand-ului, pentru a atrage atentia etc.) cat si din punct de vedere al textului prezent – acesta este structurat si formulat astfel incat sa fie cat mai atractiv pentru potentialii tai clienti. Un design Sinners Projects este optimizat pentru conversie, pentru rezultate.

Oferiti suport?

Clientii nostri au spate. Oferim o perioada de suport si instructaj gratuit la finalizarea oricarui tip de proiect. Astfel, tu vei stii sa iti folosesti noile ‘instrumente’ pentru a-ti promova cat mai bine afacerea si produsele sau serviciile oferite.

Ne mandrim cu grija pe care o oferim fiecarui client, astfel incat acesta este lamurit si multumit la finalul discutiei cu noi.

Suntem mereu pregatiti sa facem fata intrebarilor sau problemelor clientilor. De obicei 24/7 (in limita bunului simt).

Cum adica in limita bunului simt?

Adica am fost sunati si la ora 3:30 dimineata, si am rezolvat in <25de minute problema clientului(gratuit) chiar daca era mai mult o activitate tutoriala ci nu o problema. Nu la ore ne referim. Ne referim la vacante sau pauze anuntate pe mail din timp – in aceste perioade nu raspundem decat la mail, sau urgente.

Atentie! Suportul 24/7 este valabil doar pentru clientii Sinners Projects si urgente.

Oferiti garantie?

Suntem o echipa care detesta pierderea de timp. Suntem aici sa oferim servicii de incredere si performante nu sa ne pierdem timpul reciproc. Ai garantia unei echipe cu experienta, ce are deja un portofoliu bogat si cunostintele necesare pentru a-ti indeplini toate cerintele in materie de web & print design si dezvoltare web.

Credem in transparenta si cerem transparenta. Inainte de inceperea oricarui proiect vei primi draft-ul de contract de prestare servicii + oferta dedicata pentru proiectul in discutie.

 

Ai garantia ca ai la dispozitie servicii de top, gandite pentru tine si afacerea ta, prestate de o echipa caruia ii pasa de fiecare proiect.

Preturile afisate sunt negociabile?

Preturile afisate nu sunt negociabile.

Totusi, tineti cont ca sunt orientative. Preturile pot varia in functie de cerintele dumneavoastra specifice.

Veti primi dupa discutiile initiale o oferta via e-mail cu pretul exact si termenul estimat de executie.

Oferiti reduceri?

Daca nu sunt afisate reduceri pe pagina serviciului dorit, inseamna ca nu avem reduceri disponibile.

De obicei se ofera reduceri strict la volume mari de munca si/sau cuplaje cu multiple servicii. De exemplu: creare magazin Magento 2 + mentenanta Magento 2 pe magesolvent.com.

Nu exista discounturi sau reduceri pentru multiple magazine/site-uri create in paralel. (exemplu: 3 blog-uri WordPress)

Magento sau WordPress/WooCommerce?

Ambele pot fi rapide, ambele pot vinde, ambele pot suporta si atrage un trafic urias. Ambele sunt perfecte pentru SEO. Nu exista vreo cerinta SEO pe care sa nu o poata indeplini una din cele doua platforme. Cine lauda doar o platforma ca fiind suprema pentru SEO, probabil nu cunoaste magazine mari pe cealalta. Si tot asa.

Noi preferam sa privim SEO ca un proces platform-agnostic. Adica platforma pe care rulam este irelevanta pentru SEO, atat timp cat dezvoltatorul stie sa integreze cerintele tehnice pentru un SEO on-page puternic. Noi stim.

Acestea fiind spuse, Magento 2 e mai pretentios cu gazduirea si necesita o gazduire mai puternica din start. Indiferent de numarul produselor.

WordPress cu WooCommerce este mai ‘iertator’ cu resursele pana la un punct. Cand cerintele business si numarul de produse creste mult, WordPress isi poate arata slabiciunile daca nu e corect optimizat pe o gazduire suficient de puternica.

 

Noi recomandam Magento 2 de obicei daca cerintele business sunt mai complexe si numarul de produse este mare, cu functii mai complexe.

Recomandam WordPress cu WooCommerce cand nu avem de-a face cu functii extrem de complexe si avem un numar limitat de produse dar si un buget limitat.

 

Daca 30e/luna pentru gazduire suna scump, nu recomandam Magento 2 pentru dumneavoastra. Exista mereu optiunea de a ‘creste’. Nu este nimic anormal sau in neregula sa incepeti pe WooCommerce, si cand afecerea (si vanzarile) a crescut suficient, sa migrati pe Magento 2 daca WooCommerce nu mai face fata cerintelor dumneavoastra.

 

Ideea principala: scalati-va magazinul online si alegeti-va platforma in functiile de nevoile actuale si in viitorul apropiat (2-3 ani). Luati in calcul ca pe langa gazduire, mentenanta si alte modificari la platforma ce pot aduce costuri, mai mult ca sigur veti avea cheltuieli si pe partea de marketing online, SEO si alte servicii. Ar fi pacat sa nu va puteti scala afacerea din cauza ca sunteti tinuti in spate de costuri prea mari cu platforma aleasa. Sau sa fiti tinuti in spate de limitarile tehnice ale unei platforme. Alegeti intelept, analizand la rece.

Dorim sa oferim transparenta maxima, ca sa nu fiti blocat pe o platforma scump de intretinut pentru punctul in care se afla afacerea dumneavoastra sau sa nu puteti avea anumite personalizari doar fiindca sunt prea greoi (si implicit scump ca pret si durata de executie) de adaugat in platforma aleasa. Trebuie sa lucrati eficient, nu sa actionati la impuls.