Intrebari Frecvente

Aici gasesti raspunsuri pentru cele mai des primite intrebari de la colaboratori, clienti si alti vizitatori.

Nu esti lamurit? Contacteaza-ne!


Oferiti consultanta gratuita?

In limita bunului simt, da.


Cum adica premium?

Prin premium, ne referim in special la atentia pe care o acordam personalizarii unui serviciu pentru nevoile si scopurile clientului. Tot ce facem este gandit pentru fiecare client in parte pana la cel mai mic detaliu. De asemenea, ne mandrim cu un suport de calitate, din care inveti in timp ce te ajutam in cazul in care discutam de task-uri ce tin de administrarea site-ului sau a magazinului pe care il detii.

Suntem aici sa aducem calitatea serviciilor web la o calitate superioara – Indiferent ca discutam despre suport, design sau dezvoltare.


Doar persoane juridice?

Colaboram doar cu persoane juridice.

Serviciile noastre nu sunt disponibile persoanelor fizice.

Anumite oferte pot fi disponibile doar pentru piata din Romania, pentru a ajuta la dezvoltarea online-ului romanesc.


Vreau un site care sa arate ca x

NU copiem si nu reproducem site-uri deja existente.

Ne putem inspira, dar copiatul 1:1 nu este de dorit.

De ce? Din simplul fapt ca, daca a functionat pentru modelul si tipul de afacere respectiv, nu inseamna ca la tine o sa functioneze.


Cum pot plati?

Prin virament bancar – op, Paypal sau cash. Eliberam factura si chitanta si de obicei lucram pe contract de servicii indiferent ca discutam de o colaborare sau de un singur proiect.

La proiecte mai mari este posibil sa percepem un avans, pentru a ne asigura o parte din materialele necesare. De obicei cerem intre 20-50% avans, in functie de complexitatea cu care avem de-a face si resursele initiale necesare. In cazul in care pentru a putea realiza proiectul dumneavoastra in termenii stabiliti avem nevoie de un avans, veti fi anuntat in prealabil.


Faceti si administrare?

Da, doar pentru site-urile sau magazinele create de noi.

Ne ocupam si cu administrarea la nivel de server/platforma sau chiar si continut. Astfel de servicii se taxeaza lunar sau anual.


Oferiti gazduire web?

Nu.

Oferim strict doar consultanta in alegerea unei gazduiri bune pentru situatia dumneavoastra si mentenanta/administrare la cerere.


Voi si printati?

Nu. Cream design gata de printat sau optimizat pentru print, dar nu oferim servicii de print propriu zise. Pentru acestea, va trebui sa gasiti o firma care se ocupa cu print-ul, careia sa ii prezentati fisierele primite de la noi iar acestia se vor ocupa de print.

Designurile noastre nu sunt standard. Sunt optimizate atat din punct de vedere al paletei de culori (pentru a se incadra in imaginea brand-ului, pentru a atrage atentia etc.) cat si din punct de vedere al textului prezent – acesta este structurat si formulat astfel incat sa fie cat mai atractiv pentru potentialii tai clienti. Un design Sinners Projects este optimizat pentru conversie, pentru rezultate.


Oferiti suport?

Clientii nostri au spate. Oferim o perioada de suport si instructaj gratuit la finalizarea oricarui tip de proiect. Astfel, tu vei stii sa iti folosesti noile ‘instrumente’ pentru a-ti promova cat mai bine afacerea si produsele sau serviciile oferite.

Ne mandrim cu grija pe care o oferim fiecarui client, astfel incat acesta este lamurit si multumit la finalul discutiei cu noi.

Suntem mereu pregatiti sa facem fata intrebarilor sau problemelor clientilor. De obicei 24/7 (in limita bunului simt).

Cum adica in limita bunului simt?

Adica am fost sunati si la ora 3:30 dimineata, si am rezolvat in <25de minute problema clientului(gratuit) chiar daca era mai mult o activitate tutoriala ci nu o problema. Nu la ore ne referim. Ne referim la vacante sau pauze anuntate pe mail din timp – in aceste perioade nu raspundem decat la mail, sau urgente.

Atentie! Suportul 24/7 este valabil doar pentru clientii Sinners Projects si urgente.


Oferiti garantie?

Suntem o echipa care detesta pierderea de timp. Suntem aici sa oferim servicii de incredere si performante nu sa ne pierdem timpul reciproc.

Ai garantia unei echipe cu experienta, ce are deja un portofoliu bogat si cunostintele necesare pentru a-ti indeplini toate cerintele in materie de web & print design si dezvoltare web.

Credem in transparenta si cerem transparenta. Inainte de inceperea oricarui proiect vei primi draft-ul de contract de prestare servicii + oferta dedicata pentru proiectul in discutie.

Ai garantia ca ai la dispozitie servicii de top, gandite pentru tine si afacerea ta, prestate de o echipa caruia ii pasa de fiecare proiect.


Ofertele Sinners Projects sunt negociabile?

Nu. Te rugam sa tii cont ca preturile afisate pe acest website sunt orientative si cotatia primita in oferta oficiala pe care ti-o trimitem poate fi mai mica sau mai mare ca si pret. Oferta va fi acompaniata si de un termen de executie estimat.


Oferiti reduceri?

Daca nu sunt afisate reduceri pe pagina serviciului dorit, inseamna ca nu avem reduceri disponibile.

De obicei se ofera reduceri strict la volume mari de munca si/sau cuplaje cu multiple servicii. De exemplu: creare magazin Magento 2 + mentenanta Magento 2 pe magesolvent.com.

Nu exista discounturi sau reduceri pentru multiple magazine/site-uri create in paralel. (exemplu: 3 blog-uri WordPress)


Ce platforma e mai buna?

Avem clienti care vand si vand mult pe WooCommerce, Magento, Magento 2, Prestashop si chiar si OpenCart. Platforma nu conteaza. Orice platforma poate fi adusa la standardele necesare din orice punct de vedere. Ce difera, este costul de creare, costul cu mentenanta si costu lcu adaugarea de functii noi. Pentru proiecte noi, Sinners Projects recomanda WooCommerce sau Magento 2.


Ideea principala:
 scaleaza-ti magazinul online si alege platforma in functiile de nevoile actuale si in viitorul apropiat (5-6 ani). Ia in calcul ca pe langa gazduire, mentenanta si alte modificari la platforma ce pot aduce costuri, mai mult ca sigur vei avea cheltuieli si pe partea de marketing online, SEO si alte servicii. Ar fi pacat sa nu iti poti scala afacerea din cauza ca esti tinut in spate de costuri prea mari cu platforma aleasa. Sau sa fii tinut in spate de limitarile tehnice ale unei platforme. Alege intelept, analizand la rece.

Dorim sa oferim transparenta maxima, ca sa nu fii blocat pe o platforma scump de intretinut pentru punctul in care se afla afacerea ta sau sa nu poti avea anumite personalizari doar fiindca sunt prea greoi (si implicit scump ca pret si durata de executie) de adaugat in platforma aleasa. Trebuie sa lucram eficient, nu sa actionam la impuls. Hai sa nu mai picam plasa marketing-ului care impinge defapt ce vrea sa agate sau ce stie sa faca cel ce face reclama.