Magia din spatele unui succes

Sustinem designul responsabil care incurajeaza ideile noi si da forma unor strategii creative pentru a obtine rezultate extraordinare.

Site-ul tau este o extensie digitala a brandului tau si de multe ori este primul contact pe care il are un client sau potential client cu serviciile sau produsele tale.

Astfel, prezenta ta online trebuie tratata cu seriozitate si privita ca un organism viu ce are potentialul de a-ti propulsa afacerea atat in mediul virtual, cat si in mediul offline.

Procesul de lucru.

Ordonat si eficient.

Pasul

01. Primim cererea/propunerea

Primul contact cu clientul. Atunci cand primim o propunere sau o cerere de proiect telefonic sau prin mail.

Pasul

02. Propunerea initiala

Pe baza informatiilor primite si in urma unei documentari, formulam o propunere care tinteste sa indeplineasca nevoile de baza a clientului.

Pasul

03. Acceptul propunerii si contractul

Dupa ce clientul studiaza propunerea si eventual vine cu opinii si sugestii, are loc acceptul propunerii formulate impreuna si semnarea contractului de servicii.

Pasul

04. Crearea designului si a setului de functii necesare

Incepem sa punem in ordine ideile si concluziile la care am ajuns impreuna. Realizam designul si functionalitatile necesare proiectului in curs.

Pentru proiectele mari, in etapa aceasta se achita un avans.

Pasul

05. Consultatie si ajustare

Prezentam clientului progresul si stadiul in care se afla proiectul. Acesta vine cu intrebari sau adaugiri. Apoi, pe baza celor stabilite de comun acord ajustam designul si functionalitatea proiectului pentru a-i indeplini criteriile si nevoile clientului.

Pasul

06. Finalizare si livrare

Optimizarile de performanta, SEO, UX si a intregului proces de utilizare a proiectului au loc in etapa finala. Clientul este instruit in ceea ce privesc capabilitatile proiectului si cum le poate folosi cat mai eficient. Proiectul este finalizat si clientul este fericit.

Plata finala se face in acest stadiu. Clientii nostri beneficiaza de o perioada de acomodare cu noul proiect, timp in care au suportul nostru dedicat 24/7.

 Deci, cine suntem?

SINNERS PROJECTS AT SRL-D
CUI 36195850
Numar de ordine in R.C.: J35/1731/2016

Sorin Turmacu

Web Designer/Developer

Sunt un fan al functionalitatii. Imi place modul in care designul poate optimiza si usura munca cand este corect executat, totodata oferind o perceptie unica asupra unui produs/brand. Sustin designul minimalist si sunt de acord cu ideea de ‘less is more’.


 

In timpul liber imi place sa stau la curent cu ce se intampla in lumea designului si IT&tech. Din cand in cand, cochetez si cu gaming-ul.

Alexandra Alexa

Web/Graphic Designer

Sunt un designer grafic cu o pasiune pentru arta si frumos. Apreciez oamenii cu idei si sustin antreprenoriatul. Este necesara o comunicare deschisa cu persoana/clientul pentru a-i putea reprezenta ideile intr-un mod cat mai personalizat bazat pe viziunea sa.


 

In timpul liber imi dezvolt/materializez propriile idei in materie de design si stau la curent cu noutatile in materie de design si branding.