Descopera
tot ce putem face
pentru afacerea ta

Aici iti poti face o idee despre toate serviciile digitale pe care ti le punem la dispozitie.

Dezvoltare
WordPress
WooCommerce

Bazeaza-te pe noi pentru un magazin WooCommerce sau chiar un site WordPress cu functionalitati avansate, stabil si rapid. De la un simplu site, la site cu functii specifice sau magazine complexe, primesti o platforma premium, gata sa produca.

Detalii aici

Dezvoltare
Figma 2
WordPress

Daca ai deja designul pentru site-ul sau magazinul tau, creat in Figma sau alt instrument, te putem ajuta sa il aducem la viata, in WordPress.

Detalii aici

Logo design
Branding

Concepem logo-uri unice si avem cunostintele necesare pentru a genera un concept unic de branding pentru compania ta. Totul original, pregatit de print si pregatit de productie. Clientii tai vor adora noua imagine a companiei!

Detalii aici

Dezvoltare web

Facem fata la orice problema/task cand discutam de Web Development. Personalizarea oricarui CMS de sub soare si modificari specifice, gandite exact cum ai nevoie si performante.

Detalii aici

Grafica vectoriala si ambalaje

Lansezi un produs nou? Putem concepe o eticheta sau designul unui ambalaj bazat pe nevoile si limitarile impuse de tine.

Ai nevoie de grafica vectoriala? Concepem si vectorizam diverse elemente, la cerere. Pregatite de print si perfecte pana la ultimul pixel, pregatite de productie.

Detalii aici