Website si branding Terra Banat

Terra Banat – design logo premium

Terra Banat este un producator și furnizor de ulei de canepa. Produsele lor sunt 100% romanesti si naturale, semintele fiind cultivate si prelucrate folosind prese moderne din Romania. Vorbim despre o combinatie perfectă dintre traditional si tehnologii noi, capabile sa produca produse de inalta calitate.

Clientul nostru a cerut un logo modern, dar prietenos si usor de retinut.

Incepand de la numele companiei si domeniul de lucru, am selectat tipografia si culorile. De data aceasta am ales sa ne jucam putin cu tipografia si am facut acest logo prietenos, dar modern si la subiect. A trebuit sa subliniem faptul ca produsele lor sunt organice, din acest motiv am ales gri inchis si verde pentru acea nota suplimentara de „verde” si natural.

Logo modern si prietenos

Am creat pentru Terra Banat Company un logo modern si prietenos. Inspirat de produsele si ideile care stau la baza producatorului.

Gata de utilizat in orice mediu

Logo-ul a fost creat cu o atentie maxima pentru detaliile fine si respecta toate cerințele. Acest lucru permite companiei sa utilizeze designul in orice mediu doresc – fie el digital sau tiparit – fara a compromite calitatea si reprezentarea corecta a marcii. De asemenea, a fost livrat in patru variante.

 • Design vectorial – poate fi redimensionat fara a se pierde calitatea;
 • CMYK – format color pregatit pentru print;
 • Livrat in 4 variante: colorat, greyscale, alb-negru și alb pur;
 • Livrat in diferite formate si dimensiuni: .AI – vector, .PDF -vector, .PNG, .JPG;

Design website si magazin online

Pentru clientul nostru Terra Banat am realizat un magazin online responsive, dotat cu tot ce are nevoie o afacere in dezvoltare. Cu un aspect premium si personalizat, magazinul reuseste sa prezinte si sa vanda produsele Terra Banat in acelasi timp intarind brandul pe nisa sa.

Aliniat corect cu imaginea Terra Banat, magazinul prezinta toate informatiile de baza despre produsele companiei intr-un mod interactiv. Afisat corect pe orice dispozitiv, magazinul este usor de utilizat si intuitiv.

Specificatii website

100% RESPONSIVE – design premium

Optimizat din punct de vedere al usurintei in utilizare, dar si optimizat in parte pentru fiecare dispozitiv, astfel incat experienta vizitatorilor si clientilor sa fie cat mai placuta.

MULTI-LANGUAGE – multi-currency

Magazinul vine in doua limbi: romana si engleza. In acelasi timp poate afisa si preturile in RON sau EUR. Fiecare limba are domeniul ei separat, securizat prin HTTPS. Totul este sincronizat si administrat dintr-un singur panou de administrare.

PRODUSE PREMIUM

Pentru a pune in valoare calitatea si pasiunea invsestita in fiecare produs, am creat pagini de produse total personalizate, responsive si minimaliste.

B2B + B2C

Magazinul suporta atat vanzari B2B cat si B2C, adaptat pentru Europa si Romania. Pe deasupra, avem si formulare de contact in functie de calitatea in care este contactat producatorul. (persoana juridica sau persoana fizica).

Design etichete print ready Terra Banat

Am creat designul pentru etichetele produselor Terra Banat: ulei de canepa si Protector. Un aspect curat, minimalist si premium pentru produse 100% naturale, produse cu grija in Banat. Un design care reprezinta cu succes calitatea si pasiunea pusa in produsele Terra Banat.

Am livrat in formate vectoriale (.ai, .pdf, .eps) si in formate raster (.jpg, .png) etichetele, impreuna cu preview-uri de-a lungul proiectului. Colaborand cu echipa Terra Banat am reusit sa obtinem rezultatul dorit.

Astfel, la final au fost livrate cate 2 seturi fata/spate pentru fiecare produs. Un set de etichete in limba romana si un set in limba engleza.

Materiale marketing – print-ready

Am creat pentru Terra Banat si produsul lor Protector materiale de marketing in conformitate cu imaginea brandului. Protector contine esenta de ulei de canepa, taurina, ulei organic de canepa si cofeina. Poate fi amestecat cu bauturi alcoolice sau nealcoolice. Perfect la orice petrecere.

Materialele au fost pregatite pentru tiparire si potrivite pentru mass-media online – promovare in social media (Facebook si Instagram).

De asemenea, am facut un anunt video pentru Protector din Terra Banat. Pe baza viitorului produsului, am realizat un videoclip de prezentare care spune o poveste si ofera o stare. In primele cateva secunde atrage atentia oamenilor. In videoclip, clientii pot vedea unde, ce si cum pot bea Protector.

De asemenea, am gestionat conturi de socializare, alaturi de un concurs local organizat de producator.

Au fost livrate:

 • Coperta + poza de profil Facebook / Instagram pentru produsul Protector;
 • Videoclip de prezentare;
 • Postari pe social media;
 • Design roll-up, cu dimensiuni de 200cm x 80cm;
 • Design afise A3 / A4 pentru a promova concursul local;
 • Mini carte de vizita pe tema Protector si concurs;
 • Design tricouri;
 • Pagina de destinatie dedicata WordPress pentru a-si prezenta concursul si regulile.