Logo premium + magazin Magento

Design logo magazin articole copii


Pentru magazinul online Dango.ro, am realizat un logo nou, care sa inspire cat mai bine brandul si produsele comercializate de catre magazin.

Dupa o colaborare stransa cu echipa, am ajuns la o formula potrivita pentru culorile ce urmau sa reprezinte brandul. Astfel, in urma unor sedinte de consultanta am reusit sa schitam in mare logo-ul ce urma sa fie logoul potrivit.

Totul a fost analizat si discutat, reschitat si regandit pana am ajuns la formula perfecta. O combinatie perfecta de culori, forme si tipografie, astfel incat sa obtinem un logo premium, pregatit sa fie fata brandului.

Branding

Mergand pe ideea de design flat, usor jucaus si cu un font pe masura, am reusit sa inspiram exact ceea ce trebuie, la final obtinand un logo care se aliniaza perfect cu ideile brandului si reprezinta cu succes compania.

Rezultatul este senzational, atat noi cat si clientul suntem mandri de rezultatele obtinute. Un logo premium care reprezinta cu succes brandul.

Logoul a fost livrat in format vectorial, pregatit de print si in format digital raster pentru a fi utilizat in diverse locatii. Logo-ul este atent compus, astfel incat chiar si la un print grayscale/alb-negru, acesta sa semene foarte bine cu varianta color.

Noul logo reuseste sa ofere brandului mai multa putere si un aspect modern, ce inspira incredere clientilor. Astfel, noul brand se poate impune pe piata ca un brand ce ofera seriozitate maxima si produse de calitate clientilor sai, in acelasi timp reusind sa fie plin de vitalitate si inspiratie pe nisa sa.

Magazin online Magento

Am creat pentru echipa Dango un magazin online premium, pe platforma Magento. O colaborare productiva, rapida si eficienta. Dupa realizarea functionalitatilor si dezvoltarea designului, am mutat tot continutul magazinului dintr-o platforma in platforma Magento.

Rezultatele sunt pe masura, magazinul Dango putand acum oferi clientilor sai o gama mai larga de produse, actualizate mai bine din punct de vedere al stocurilor si al preturilor si nu in ultimul rand cumparaturi mai usoare datorita designului intuitiv si usor de parcurs.

O scurta prezentare a functiilor magazinului gasiti in lista de mai jos. Magazinele implementate de noi sunt personalizate, noi putand adauga la cerere diverse functii.

Printre functiile standard oferite de platforma de comert online Magento si diverse optimizari SEO / optimizari de performanta, amintim cele mai notabile functii adaugate si lucrari efectuate asupra magazinului:

 • design 100% responsive, personalizat
 • cache FPC
 • inegrare Google Analytics Enhanced Ecommerce
 • integrare Google Adwords
 • Integrat cu: compari.ro, allshops.ro si shopmania.ro
 • importat >13500 produse, cu date complete de la furnizori (poze, categorii, descrieri, etc.)
 • auto-actualizare stocuri cu furnizorii prin feed XML/CSV
 • one page checkout personalizat
 • optimizat SEO on-page
 • integrare cu plata online LibraPay
 • tutoriale video + consultanta gratuita 30 zile