Logo design premium si expresiv

Ajutata de o tipografie clara, reprezentarea vectoriala care prezinta ideea unui zbor amanat este evidentiata corect. Culorile au fost respectate si sunt in concordanta cu brandul companiei.
Logo-ul exprima perfect domeniul de activitate si serviciile pe care compania le ofera, iar clientii inteleg mesajul transmis de la prima vedere.

BLEU DE FRANCE
VIVID TANGELO

De la idee
la logo design

vector profesional

Idee propusa pentru logo: un logo care sa exprime perfect serviciile oferite de companie si sa respectele culorile brandului. Un logo design care sa transmita profesionalismul companiei, dar in acelasi timp sa fie si prietenos.

Reprezentare corecta

design modern

Am realizat pentru echipa Zbor Amanat un logo bazat pe un design prietenos si expresiv, urmand preferintele clientului. Designul modern, a fost conceput avand la baza ideea de a exprima cat mai clar domeniul in care activeaza compania dar si a serviciilor pe care aceasta le ofera clientilor. S-a dorit sa existe o reprezentare grafica prietenoasa pentru a indemna clientii sa fie cat mai deschisi si sa apeleze cu incredere.

Compus din doua parti, tipografie impunatoare si designul vectorial al reprezentarii expresive al ideii cat mai coerenta a zborului amanat prin folosirea elementelor ceas si avion, logo-ul reprezinta cu succes compania si mesajul este transmis rapid clientilor.

Client

Design logo profesional

pregatit pentru a fi folosit

in orice mediu.

Logo-ul este in format vectorial, creat cu o atentie maxima la detalii. Astfel, logo-ul este pregatit pentru a fi folosit atat in mediul digital cat si in mediul offline – in print. Prezentat in diverse variante (color, grayscale si alb/negru), logo-ul poate fi tiparit pe facturi, imprimat pe materiale promotionale si folosit pe orice obiect promotional, singura ‘limitare’ fiind tehnologia de print.
Designul a fost livrat conform specificatiilor si nevoilor unei companii moderne. Sunt respectate cele mai stricte cerinte pentru a permite companiei sa il foloseasca in orice mediu doreste, asigurandu-se ca se pastreaza o calitate maxima dar si un mod de reprezentare corect.

Materiale
  • Design Vector 100% – scalabil la orice dimensiune, fara pierderi de calitate;
  • Livrat in diferite formate populare: .AI, .PDF, .EPS, .PNG, .JPG;
  • Livrat in 4 moduri: color, greyscale, alb/negru si alb curat (pregatit de print la orice dimensiune si pe orice obiect);
  • CMYK – pregatit de print;
  • Logo prezentat in diverse materiale digitale: dimensionat pentru uz pe site-ul companiei (logo + favicon) + versiuni .jpg si .png pentru uz in diverse scenarii, la diverse dimensiuni;
  • Cover facebook cu logo-ul companiei

Compania ta are nevoie de un logo profesional?

Ai ajuns unde trebuie. Avem experienta necesara pentru a realiza un logo design 100% unic, personalizat pentru compania ta indiferent de nisa in care activezi.