Logo design premium vector si website pentru FrigoVest

Premium, unic


Am creat pentru compania FrigoVest din Timisoara un logo nou, creat de la zero pentru a reprezenta eficient atat ideile care stau la baza brandului FrigoVest cat si domeniul de activitate al companiei.

Specializati in industria frigulului, compania are acum un design premium vectorial, care reuseste cu succes sa reprezinte compania si sa ii intareasca pozitia de lider in industria echipamentelor de frig si climatizare din Romania.

Cu adevarat premium

Logo-ul a fost creat cu o maxima atentie la detalii, si respecta cele mai stricte cerinte pentru a permite companiei sa il foloseasca in orice mediu doreste, asigurandu-se ca se pastreaza o calitate maxima dar si un mod de reprezentare corect.

 • Vectorial – scalabil la orice dimensiune, fara peirderi de calitate;
 • CMYK – pregatit de print;
 • Livrat in 4 moduri: color, greyscale, alb/negru si alb curat;
 • Livrat in diferite formate populare: .AI, .PDF, .PNG, .JPG;

Reprezentare coerenta

Pentru a asigura o reprezentare corecta si coerenta a imaginii companiei, au fost livrate o serie de materiale sub forma de template-uri sau fisiere digitale cu noul design al logo-ului.

Astfel, compania are pregatite designuri de:

 • carte de vizita fata/verso (pregatita de print);
 • autocolante;
 • materiale social media (poze de profil/cover-uri);
 • favicon si versiuni digitale ale logo-ului la dimensiuni specifice;

Design versatil

Prin jocul dintre tipografie si mascota/pinguin, designul reuseste sa inspire optimism si dinamism imaginii companiei. De asemenea, pinguinul ce este integrat in litera O, poate fi folosit cu succes in medii unde nu incape complet logo-ul companiei.

Exemple: favicon browsere, iconite scurtaturi iOS sau aplicatie, watermark pe anumite poze ale companiei, ca si print subtil in antetul sau subsolul unei pagini pentru a o marca, etc.

Tipografia puternica inspira incredere si stabilitate, iar impreuna cu nuantele specifice de albastru/cyan transparenta. Valori deja impuse in fata clientilor de catre companie, printr-o prezenta de peste 10 ani pe piata si servicii ireprosabile prestate direct catre acestia.

Compania activand in principal in mediul B2B, este acum corect reprezentata si definita de noua imagine redata de logo. Astfel, de la primul contact cu brandul, clientii pot avea certitudinea ca au de-a face cu un partener de incredere.

Prezentarea eficienta a afacerii

Tipografia bine pusa la punct si organizarea coerenta a informatiilor ii permite site-ului sa ofere clientilor toate informatiile necesare despre Frigovest, o companie ce comercializeaza aparate frigorifice second hand dar si alte tipuri de produse destinate uzului comercial – magazine, supermarketuri si lanturi de magazine.

Serviciile si portofoliul ofera potentialilor clienti ocazia sa descopere exact ce tip de produse si servicii oferta compania.

Impecabil pe orice dispozitiv

Site-ul este 100% responsive si optimizat din start pentru viteza si SEO tehnic. O serie de functionalitati au fost implementate din start pentru a ajuta compania sa lucreze mai eficient dar si pentru a ii elimina o buna parte din timpul ocupat de administrarea site-ului.

Functionalitati extra:

 • Cache premium pentru o buna viteza de incarcare;
 • Slider responsive, usor de utilizat si ajustat;
 • Integrare cu Google Maps;
 • Formulare de contact personalizabile si responsive;
 • Sectiune portofoliu usor de completat de-a lungul timpului;