Prietenos si reprezentativ

Am creat un logo reprezentativ, modern, pentru un magazin care se ocupa cu vanzarea articolelor de pescuit. Magazinul a inceput cu vanzarea articolelor de pescuit. Clientul a dorit o reprezentare grafica a unui crap si sa pastreze cat mai mult posibil acest aspect realist. De aceea, am ales galben, rosu si albastru inchis pentru acest logo.

PRUSSIAN BLUE
RED (PIGMENT)
MIKADO YELLOW

Professional

Pentru a face un pas inainte, am adaugat in tipografie o coada de peste si am pastrat un aspect jucaus. Domeniul in care opereaza firma ne-a permis. De asemenea, am simtit ca detaliile mici ca acestea pot lasa loc pentru reprezentarea in viitor a marcii. De exemplu, acest logo original poate fi usor animat.

Integrarea reprezentarii grafice poate fi usor utilizata in medii in care intregul logo nu se potriveste datorita marimii. Exemple: pictograma browserului, pictogramele de comenzi rapide iOS sau pictogramele ecranului de start, pe fotografii sau documente oficiale, in antetul scrisorilor si a altor materiale distribuite de companie etc.

 

Sigla a fost livrata vectoriala color, dar si alb-negru + tonuri de gri pentru a fi pus pe orice material promotional.

  • Vector – poate fi redimensionata fara a se pierde calitatea;
  • CMYK – format color gata de print;
  • Livrat in 4 variante: colorat, greyscale, negru si alb, alb pur;
  • Livrat in diverse marimi si formate: .AI – vector, .PDF -vector, .PNG, .JPG.

Vrei si tu?

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata, pentru un logo original care iti aduce clienti si iti reprezinta perfect brandul.

CONTACT