LIDIS – logo premium si website de prezentare

Design logo premium, vectorial


Am creat de la zero un logo premium nou pentru LIDIS. Un logo menit sa incorporeze ambele sfere in care compania activeaza. Lidi’s Company este o companie situtata in Timisoara si se ocupa cu crearea si distributia de uniforme scolare (uniforma, cravata, emblema scoala, vestute etc.).

Totodata, compania este un sprijin de incredere pentru partenerii sai pe partea de echipamente de protectie. Lidis s-a impus pe piata din vestul tarii ca o companie de incredere inca din 2011.

Cu adevarat unic

Logo-ul a fost livrat in format vectorial, pregatit de print pe orice suprafata sau obiect dar si in diverse formate pregatite pentru utilizarea in mediile digitale.

  • Vector design – poate fi redimensionat fara a se pierde calitatea;
  • CMYK – format color pregatit de print;
  • Livrat in 4 variante: colorat, greyscale, negru, si alb pur;
  • Livrat in multiple formate si dimensiuni: .AI – vector, .PDF -vector, .PNG, .JPG;
  • Au fost livrate si materiale promotionale gata de folosit pentru social media.

Prin aceasta noua imagine, Lidis reuseste cu succes sa inspire protectia si calitatea (prin emblema-scut minimalista), dar si nivelul de atentie oferit fiecarui client si fiecarei piese vestimentare sau protectie comercializate. Prin eleganta si minimalism, logo-ul inspira precis valorile de baza ale companiei: incredere, respect si atentie la detalii.

Website mobile-ready

Printr-o colaborare de succes am revitalizat site-ul companiei si l-am realizat conform cerintele clientei intr-un termen scurt si rezultatele sunt de top.

Site-ul este 100% responsive si optimizat din punct de vedere SEO si al performantei. Acesta prezinta o parte din oferta companiei in materie de produsele comercializate sau realizate pe comanda, precum si cataloagele companiei, ce pot fi vazute si rasfoite direct online.