Design logo, eticheta si redesign blog pentru Mananca Bio

Logo design vectorial

Am creat pentru ManancaBio.ro un design vectorial pentru a reprezenta corect blogul si brandul Mananca Bio in toate mediile.

  • 100% vector
  • printabil la orice rezolutie pe orice obiect;
  • pregatit de print color si alb/negru;
  • CMYK;

Evolutie de la blog la producator

Blogul Manancabio.ro s-a extins prin integrarea unui shop in cadrul blogului. Magazinul proaspat lansat isi propune sa comercializeze produse autentice romanesti, facute respectand tematica brandului Mananca Bio – naturale, cu ingrediente ce respecta standardul de bio/natural, crescute in Romania.

Au apelat la noi pentru designul unei etichete care sa indeplineasca doua cerinte principale: sa fie simpla si la obiect. Astfel au fost realizate o serie de etichete pregatite de print si minimaliste, care sa exprime clar tipul produsului si sa inspire ideea de ‘home-made’, fiind produse facute in Romania cu ingrediente crescute in Romania si conform retetelor traditionale.

Etichetele sunt realizate la dimensiunile cerute si livrate sub forma de template editabil pregatit de print, astfel incat producatorul sa le poata ajusta cum doreste, atunci cand apar produse noi in gama.

Livrate: template-uri in format Photoshop CC/Illustrator CC, CMYK, 300dpi si fonturi pregatite pentru print cu suport pentru diacritice + prezentare realistica pentru previzualizare.

Redesign blog WordPress

Blogul Mananca Bio a primit un redesign major, pentru a evidentia mai bine continutul si pentru o organizare mai eficienta. Mananca Bio ofera pe langa continutul text si continut video, mai usor de urmarit acum datorita articolelor ce pun in prim plan acest tip de continut.

Responsive si optimizat pentru performanta si lizibilitate, blogul este pregatit pentru toate planurile echipei Mananca Bio, sustinand continutul de calitate prin design adaptiv ce face mai placut de parcurs continutul.