Design Logo, Ambalaj si Carte de vizita Biodum Plant

Logo Design

Am conceput pentru Biodum Plant un logo vectorial, pregatit de print, menit sa ii reprezinte perfect in domeniul lor de activitate si sa ofere un aspect unic brandului Biodum Plant in fata clientilor. Fiind producator de Catina de cea mai buna calitate, certificata ecologica, brandul avea nevoie de un design care sa ii reprezinte corect in piata.

Astfel am creat si livrat logo designul in multiple formate si in multiple variatii. Focusul principal este lizibilitatea si ideea de producator prietenos cu natura. Logo-ul a fost livrat in variatiile: color, color pentru fundal negru, negru, grayscale si alb. Fiind vectorial, producatorul isi poate acum personaliza orice fel de material la orice dimensiune si pe orice mediu pentru a se evidentia corect in piata.

Eticheta ambalaj vectoriala

Cu un focus pe calitate, dupa mai multe revizii de tipuri de ambalaje, designul initial de lansare a fost cel de cutie transparenta cu o eticheta personalizata, vectoriala. Astfel produsul este prezentat clientului in intregime, ca si testament a importantei pe care o acorda Biodum Plant calitatii produselor sale. Discutam de un produs curat, perfect pana la ultimul bob de catina.

Design Carte de Vizita Premium

Pentru a se prezenta corect potentialilor distribuitori si colaboratori, echipa Biodum a avut nevoie de un design de carte de vizita profesional. Am realizat un design vectorial, perfect pentru dimensiunile standard ale unei carti de vizita, si usor de adaptat pentru orice numar de angajati sau parteneri.

Design premium pentru ambalaj tip cutie

Urmarind identitatea vizuala a brandului Biodum, am creat si un design vectorial, pregatit de print pentru cutia in care compania isi comercializeaza produsele. Cutia se vinde inghetata, astfel tipografia clara si bine ordonata isi spune cuvantul atunci cand vine vorba de recunoasterea produsului si a brandului, in fata clientilor.