Design etichete pentru gama de Unturi de corp si Uleiuri de la Crisnatur

Design pregatit sa vanda.


Am folosit grafica personalizata si culori specifice si diverse, culori care sunt elemente cheie. Ele atrag privirile potentialilor cumparatori si ii ajuta sa inteleaga produsele CRISNATUR.

Untul lor natural este fabricat manual, din acest motiv clientul a dorit sa aiba un aspect curat si clasic.

Fiecare reprezentare grafica a ingredientelor a fost desenata de la zero cu exactitate si apoi aprobata de client.

Grafica este insotita de o tipografie indrazneata pentru a fi cat mai sugestiv posibil pentru clienti ce tip de produs este si pentru a-i convinge sa incerce produsele.

  • Design 100% vectorial
  • Verctori desenati de la zero
  • Respecta normele legale
  • Premium. Unicat.

Design sugestiv

Am creat de la zero etichetele gamei de ulei natural Crisnatur, urmarind aceeasi idee ca si in cazul unturilor de corp naturale produse de Crisnatur. Avand la baza aceeasi idee de design minimalist/handmade, produsele reprezinta corect ideea de baza a gamei: cosmetice naturiste handmade.

Etichetele au fost livrate in formate pregatite de print: .AI si .PDF vector. Astfel, asiguram atat calitatea ireprosabia la print, cat si posibilitatea de a le redimensiona fara pierderi de calitate.

Vectori unici

Design complet vectorial, pregatit de print. Astfel asiguram o calitate superioara a etichetei finale, in momentul in care este aplicata pe produs. Vectorii de pe eticheta sunt fructe/ingrediente folosite in compozitia produselor si sunt desenati si vectorizati de la zero.

Minimalism expresiv

Desi minimalist, designul exprima foarte bine ideea principala pe care produsul doreste sa o inspire: un produs natural din ingrediente atent selectionate, realizat cu pasiune si din dorinta de a aduce calitatea cosmeticelor naturale la un nou nivel pe piata din Romania.