Responsive si modern

O colaborare foarte buna si productiva. Am realizat un redesign pentru echipa Artimgroup.ro, intr-un timp destul de scurt reusind sa improspatam aspectul magazinului si o data cu schimbarea de aspect, sa aducem sau sa imbunatatim anumite functionalitati.

Astfel, magazinul este acum 100% responsive, si mult mai usor de navigat si folosit. Designul minimalist/flat, si produsele specifice magazinului Artimgroup merg mana-n mana, acestea fiind puse in valoare. Un mare accent a fost pus si pe partea de administrare cont client, astfel incat clientii sa isi poata administra mai usor adresele de facturare sau livrare, si sa poata beneficia la maxim de cele mai noi oferte si produse puse la dispozitie de catre clientul nostru.

Artimgroup.ro comercializeaza mobila, elemente iluminat si decoratiuni atat pentru casa si birou, cat si destinate barurilor si/sau restaurantelor. Cu o gama larga de produse, acestia sunt din 2011 pe piata si portofoliul lor de clienti multumiti creste zilnic. Colaborarea noastra cu ei a fost foarte buna, totul a decurs conform cerintelor si timpilor stabiliti.

Modern si minimalist

Modern si minimalist

Dupa ce am finalizat redesignul magazinului online Artimgroup.ro, ne-am apucat de urmatorul proiect: sa aducem logoul companiei in ton cu noul magazin. Astfel, a luat nastere noul logo Artimgroup.

Un logo impunator si modern, bazat pe minimalism, ce reprezinta cu succes un magazin modern ce se mandreste cu calitatea produselor sale si calitatea suportului si serviciilor oferite clientilor.

Indraznet si ‘la subiect’, logoul reprezinta extrem de bine viziunea companiei din spatele Artimgroup, o companie moderna ce se impune puternic pe piata de vanzari mobilier premium online.