Suntem foarte atenti cand vine vorba de siguranta si securitate. Sinners Projects, in toate variantele sale(.ro, .info sau .com) foloseste ultimele masuri de securitate si ultimele versiuni de software existente pe serverele si site-urile sale.

De asemenea, suntem sub protectia unui firewall de ultima generatie, adaptiv si avem implementate masuri de securitate dezvoltate de catre noi.

Nu vindem date precum adrese de mail sau nume. Suntem aici sa ne impunem ca si o echipa respectabila si de incredere. Toate discutiile intre noi si clienti(fie ele prin formularul de contact, telefon, mail, Facebook, Twitter etc.) sunt private si nu sunt discutate cu nimeni si sunt arhivate daca este cazul si sterse apoi.

Orice conexiune la site-ul https://sinnersprojects.ro este criptata prin intermediul unui certificat SSL de ultima generatie, pentru a garanta siguranta datelor dumneavoastra.

Suntem dispusi sa lucram si sub contracte de tip NDA(non-disclosure agreement) indiferent de motivele clientului – idee revolutionara, securitate si altele. Printr-un astfel de contract, clientul nici macar nu este mentionat pe site-urile noastre. Totul ramane intre noi si client.