Descopera tot ce putem face

Aici iti poti face o idee buna despre tot ce poate face Sinners Projects pentru afacerea ta

Dezvoltare Magento 2
facuta corect

Cream magazine online Magento 2 care vand. Dezvoltare de la zero, bazate pe template sau chiar migratii pe Magento de pe orice alta platforma. Facem fata celor mai complexe cereri.

Dezvoltare WordPress si WooCommerce

Bazeaza-te pe noi pentru un magazin WooCommerce sau chiar un site WordPress cu functionalitati avansate, stabil si rapid. De la un simplu site, la site cu functii specifice sau magazine complexe, primesti o platforma premium, gata sa produca.

Logo design is branding
care se fac remarcate

Concepem logo-uri unice si avem cunostintele necesare pentru a genera un concept unic de branding pentru compania ta. Totul original, pregatit de print si pregatit de productie. Clientii tai vor adora noua imagine a companiei!

Dezvoltare Web

Facem fata la orice problema/task cand discutam de Web Development. Personalizarea oricarui CSM de sub soare si modificari specifice, gandite exact cum ai nevoie si performante.

Pret initial

€95

/hr

Sau mai ieftin, cand alegeti un pachet de ore

SEO on-page si SEO tehnic

On-page SEO si SEO tehnic pentru orice platforma. Orice poate fi optimizat cand discutam despre SEO tehnic. Ne asiguram ca platforma folosita indeplineste cerintele de ultima ora, pentru a va asigura ca aveti o fundatie solida pentru cresterea traficului organic.

Pret initial

€79

/hr

Sau mai ieftin, cand alegeti un pachet de ore

Automarea proceselor si economia de timp

Operatiunile si task-urile repetitive sunt plictisitoare si enervate. Un exemplu? Actualizare amanuala a stocurilor de la furnizor in platforma proprie. Te putem ajuta cu automatizarea operatiunilor de zi cu zi, cu scripturi facute special pentru nevoile tale. Pe langa economia de timp, minimalizezi si posibilitatea de a aparea erori. Astfel, te poti ocupa de lucruri mai importante.

Pret initial

€109

/hr

Sau mai ieftin, cand alegeti un pachet de ore

Design vectorial si design ambalaje

Lansezi un produs nou? Putem concepe o eticheta sau designul unui ambalaj bazat pe nevoile si limitarile impuse de tine.

Ai nevoie de grafica vectoriala? Concepem si vectorizam diverse elemente, la cerere. Pregatite de print si perfecte pana la ultimul pixel, pregatite de productie.

Pret initial

€79

/hr

Sau mai ieftin, cand alegeti un pachet de ore