Organizat si eficient

Prezentarea eficienta a afacerii

Tipografia bine pusa la punct si organizarea coerenta a informatiilor ii permite site-ului sa ofere clientilor toate informatiile necesare despre Frigovest, o companie ce comercializeaza aparate frigorifice second hand dar si alte tipuri de produse destinate uzului comercial – magazine, supermarketuri si lanturi de magazine.

Serviciile si portofoliul ofera potentialilor clienti ocazia sa descopere exact ce tip de produse si servicii oferta compania.

web-design-sinners-projects-agency-mobile-ready-responsive-optimized
website-webdesign-agency-sinners-projects
Responsive si optimizat

Impecabil pe orice dispozitiv

Site-ul este 100% responsive si optimizat din start pentru viteza si SEO tehnic. O serie de functionalitati au fost implementate din start pentru a ajuta compania sa lucreze mai eficient dar si pentru a ii elimina o buna parte din timpul ocupat de administrarea site-ului.

Functionalitati extra:

Cache premium pentru o buna viteza de incarcare;
Slider responsive, usor de utilizat si ajustat;
Integrare cu Google Maps;
Formulare de contact personalizabile si responsive;
Sectiune portofoliu usor de completat de-a lungul timpului;

Vrei si tu?

Daca ai nevoie de un website de prezentare care sa iti puna in valoare afacerea, apeleaza la noi. Avem experienta necesara pentru a-i oferi business-ului tau o prezentare profesionala, astfel incat clientii tai sa inteleaga usor cu ce se ocupa afacerea ta dar si cum pot apela la serviciile tale.