Specificatii proiect

Websiteul de prezentare creat pentru compania Compleo+ este personalizat si responsive. Site-ul este realizat in limba germana si beneficiaza de optimizari care tin de performanta si securitate.

Creat pe platforma WordPress, a venit cu anumite caracteristici specifice privind designul layoutului, direct de la client. Au fost respectate culorile si fontul, caracteristici care au fost alese in prealabil pentru a reprezenta identitatea vizuala a companiei. Am reusit sa reprezentam corect brandul si scopul siteului intr-un mod profesionist si modern.

Websiteul companiei Compleoplus este usor de navigat pentru ca serviciile oferite de catre companie sunt reprezentate coerent.

Culori

INDIGO DYE
ORANGE

Tipografie

Nunito

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Website personalizat si performant

Prezentarea corecta a afacerii

Site-ul este 100% responsive si optimizat din start pentru viteza si SEO tehnic. Au fost efectuate o serie de functionalitati din start pentru eficientiza modul de lucru al echipei compleo+ dar si pentru a oferi o experienta placuta utilizatorilor.

Extra:

Iconografie personalizata
Cache premium pentru o buna viteza de incarcare
Slider responsive, usor de utilizat si ajustat
Formular de contact responsive

Compania ta are nevoie de un website profesional?

Daca ai nevoie de un website de prezentare care sa iti puna in valoare afacerea, ai ajuns unde trebuia! Avem experienta necesara pentru a-i oferi companiei tale o prezentare profesionala.