Website de prezentare si design catalog print ready pentru Extra Plus Energy

Am creat pentru ExtraPlusEnergy.ro un website de prezentare responsive, cu scopul de a prezenta produsele Hemstedt de incalzire in pardoseala, degrivare si multe altele. Cei de la ExtraPlusEnergy sunt importatori autorizati si redistribuitori al brandului Hemstedt pe Romania. Pe langa website, am pregatit si un design pregatit de printat pentru catalogul de produse.

Green (RYB)

#63BB45

Jet

#383734

Raisin Black

#222222

Website responsive

Specificatii proiect

Site-ul a venit cu cerinte si dorinte privind aspectul speciale, direct de la client. Dupa o planificare corecta si o schita initiala, am reusit sa ne incadram in viziunea clientului si sa reprezentam corect brandul si scopul site-ului intr-un mod coerent si modern. Site-ul vine de asemenea cu o sumedenie de functionalitati in spate, pregatit sa faca fata cerintelor clientilor ExtraPlusEnergy.

woocommerce store product catalog heating floor mats
product catalog design

Catalog pregatit de printat

Livrat sub forma de template usor editabil in cazul unor produse noi, pliantul este pregatit de print pe orice tip de hartie A3/A4. Realizat in CMYK, cu fonturi licentiate pentru a permite printul la un volum ridicat si pentru a nu degrada culorile.

 

Personalizat

Adaptat si realizat conform produselor prezentate. Am aranjat si optimizat white space-ul astfel incat tabelele cu specificatii sa fie lizibile si bine incadrate in pagina.

Ai nevoie de un design care vinde?

Contacteaza-ne pentru a putea discuta despre urmatorul tau proiect si cum te putem ajuta cu un design intuitiv, care atrage atentia clientului si genereaza vanzari si interactiuni cu brandul tau.

CONTACTEAZA-NE