Website de prezentare
Automada.ro – afla mai multe

Despre proiect

Nu este nici un secret ca suntem din Jimbolia. Asa ca ne-a facut foarte mare placere sa realizam acest proiect pentru Automada Jimbolia, mai ales ca si noi la randul nostru suntem clientii lor, fiind o afacere locala.

Mereu sprijinim cum putem afacerile locale si ne bucura sa vedem companii care isi dau constant interesul pentru a ajuta clientii sa faca cele mai bune alegeri, indiferent de nisa in care activeaza. Cu alte cuvinte, sustinem afacerile autentice ce se auto-depasesc constant.

Astfel, Automada.ro este un website de prezentare menit sa evidentieze pe plan local serviciile si produsele companiei.

Automada este un magazin de piese auto ce ofera si servicii precum: service auto multimarca, service roti, ITP, spalatorie auto si multe altele. Este un fel de ‘pit stop’ complet pentru masina ta, fiind un loc unde reusesti sa rezolvi aproape orice problema legata de ea.

Denumire proiect

Automada Website + design materiale promotionale

Client

Automada Jimbolia – click pentru a ii vizita

Ce am facut

Vectorizare logo (a fost doar un JPG), creare website, grafica social media + materiale gata de printat, iconite personalizate, SEO on-page, si alte lucruri necesare. Ne place sa lucram cu oameni seriosi!

Website responsive si optimizat

Ce am facut?

Site-ul este 100% responsive si optimizat pentru a fi cat mai usor de folosit si de gasit informatia dorita despre companie si serviciile sale.

In plus, au fost facute diverse optimizari si adaugiri de functii pentru usurarea contactului cu clientii:

  • widget ce afiseaza daca in momentul vizitei este deschis magazinul;
  • butoane facile de mesaj instant pe WhatsApp/Messenger;
  • locuri dedicate cu schimbare usoara a promotiilor;
  • optimizari on-page SEO;
  • optimizari avansate de performanta;

Dar stai. Mai urmeaza ceva!

Pe langa realizarea cap-coada a site-ului, am mai facut pentru echipa Automada:

  • vectorizare logo – logo-ul era doar in format JPG, asa ca l-am vectorizat 1:1, perfectionat pana la ultimul pixel. Acum compania isi poate printa logo-ul la calitate inalta pe orice doreste;
  • set de bannere grafice pentru promovare social media;
  • creare set de iconite vector, pentru promovare/printare in orice mediu;
  • realizare grafica totem pentru promovarea stradala a companiei si a serviciilor prestate;
Alte lucruri din proiect

Postari Social media

Gata de folosit

Un set de bannere pentru Facebook si Instagram. Clientul nostru poate incepe promovarea ofertelor actuale si a serviciilor pe care le ofera direct din prima zi.

Vector Logo

Pixel perfect

Clientul avea deja un logo, dar nu era vectorizat. Era un jpeg. Asa ca l-am refacut din nou de la zero in format vectorial. Pentru ca nu avea variatii ale logoului am facut si versiunile white/black/grayscale. Desigur, clientul nostru a primit vectorul in formate .EPS, .AI and .PDF. Mult mai usor de folosit, mai ales in materialele promotionale tiparite.

Grafica odorizant auto

Frumos de privit

Da, arata super. Dar tine ochii pe drum! Am facut doua designuri sugestive pentru odorizantele auto pe care se pot citi rapid datele companiei.

Cercetare, text

Text, optimizare, rank!

Dupa o multime de cercetari si folosind Ahrefs, am creat, de asemenea, cu atentie textul pentru website, astfel incat acesta sa poata fi clasat mai bine organic pe piata locala.

Aveti nevoie de un website pentru afacerea ta?

Contactati-ne pentru a va crea urmatorul website de prezentare sau magazin online.