Magazin online personalizat

Am creat pentru echipa Eurocom Group un magazin online ce are la baza WooCommerce, pregatit sa vanda. Magazinul vine personalizat conform cerintelor lor si vine la pachet cu o serie de functionalitati avansate dar usor de administrat. Puteti vizita EurocomGroup aici, pentru a vedea magazinul si toata gama de produse pe care o comercializeaza.

Sumar functii

SECTIUNI DIFERITE

Personalizate

Magazinul este structurat pe sectiuni diferite, in functie de tipul produselor. Astfel, clientii au parte de o structura mai usor de folosit a magazinului, avand totusi la dispozitie toata gama de produse pusa la dispozitia lor de Eurocom Group.

MULTI-LANGUAGE

Magazin RO + EN

Magazinul este disponibil atat in limba romana, cat si in limba engleza. Vine cu o interfata usor de administrat si tradus pentru administratori.

MAI MULTE VALUTE

RON + Euro

Magazinul suporta afisarea preturilor si cumparaturi atat in RON cat si in EURO. Cursul valutar poate fi mentinut automat sau manual. Schimbarea se face dinamic si poate fi legata de o anumita limba.

RESPONSIVE

Impecabil pe orice dispozitiv

Pentru a face fata cerintelor clientilor, magazinul este 100% responsive, iar cumparaturile se pot face de pe orice dispozitiv cu usurinta.

Ai nevoie de un magazin online?

Contacteaza-ne pentru a stabili detaliile, astfel incat tu sa obtii un magazin online la cheie, personalizat dupa nevoile afacerii tale.

CONTACT