Unique Logo Design

Am realizat pentru echipa Dental Devices Romania un logo design modern si impunator, incadrandu-ne in ideile echipei. Designul minimalist, a fost conceput avand la baza ideea de ace endodontice si produse stomatologice. Compus din doua parti, tipografie impunatoare + designul vectorial al unui ac endodontic, logo-ul impune Dental Devices ca o firma de incredere in fata clientilor si a partenerilor.

Fiind realizat de la zero in format vectorial, cu o atentie maxima la detalii, designul este pregatit pentru a fi folosit atat in mediul digital cat si in mediul offline – in print. Prezentat in diverse variante (color, grayscale si alb/negru), logo-ul poate fi tiparit pe facturi, imprimat pe materiale promotionale si folosit pe orice obiect se doreste, singura ‘limitare’ fiind tehnologia de print.

Maximum Blue
Cyan Cornflower Blue

100% vector – high quality design

Designul a fost livrat conform specificatiilor si nevoilor unei companii moderne:

  • Design Vector 100% in formatele: .Ai, .PDF si .EPS – in 3 variante: Color, Grayscale si Black & White (pregatit de print la orice dimensiune si pe orice obiect);
  • Sugestie de paleta de culori care sa ‘lucreze’ perfect impreuna cu nuantele specifice folosite in design;
  • Logo prezentat in diverse materiale digitale: dimensionat pentru uz pe magazinul online (logo + favicon) + versiuni .jpg si .png pentru uz in diverse scenarii, la diverse dimensiuni;
  • Au fost incluse de asemenea urmatoarele materiale digitale: propuneri pentru poze de profil Facebook/Twitter/Google+, propunere de poze de tip ‘cover’ pentru Facebook/Twitter/Google+ si 3 prezentari realistice cu designul;

Unic

Ideea propusa pentru logo a venit de la echipa Dental Devices Romania: un logo care sa exprime perfect nisa produselor si mai ales, sa contina ideea de ac endodontic stomatologic. Nu a fost un task usor, datorita complexitatii produsului ce sta la baza designului, dar rezultatele sunt pe masura.

Design premium, minimalist si expresiv

Ajutat de o tipografie clara, simbolul vector ce mimeaza un ac endodontic este evidentiat corect. Astfel, impreuna cu paleta de culori stabilita impreuna cu echipa Dental Devices logo-ul exprima perfect nisa din care face parte magazinul si tipul de produse comercializate.

premium dental devices logo design

Ai nevoie de un logo design premium?

Ai ajuns unde trebuie. Avem experienta necesara pentru a realiza un design 100% unic, personalizat pentru compania ta indiferent de nisa in care activezi.

CONTACTEAZA-NE