Landing page Magento

Design personalizat si responsive

Am creat pentru www.magazinphotomania.ro un landing page potrivit pentru campania lor de tip cashback. Designul este 100% responsive, si realizat pentru a se potrivi cu imaginea magazinului.

Modul de implementare a fost instant, ajustarile aplicandu-se automat la golirea cache-ului fara a afecta clientii magazinului.
Implementation mode was instant, adjustments automatically applied when the cache was emptied without affecting the customers experience.

Cashback

Functie Cashback integrata

Pe langa functiile prezente de discount in Magento, echipa Photomania a avut nevoie de o metoda de a promova prin Cashback. Astfel, a fost adaugat un mod de a afisa in eticheta de tip promo valoarea cashback-ului, pentru fiecare produs ce are atribuita o valoare de cashback. Clientul primeste automat discountul in momentul in care plaseaza comanda.

Acest mod de a aplica promotia nu afecteaza celalalte reguli de discount prezente in instalatia Magento, sau modul normal de lucru cu promotiile folosindu-ne de atributele pret special si pret special de la/pana la.

Astfel echipa Photomania poate de acum inainte crea promotii de acest tip, cu aceste reguli, oricand doreste.

landing-page-magento-web-design-sinners-projects-cashback

Ai nevoie de o functie anume in magazinul tau online Magento?

Daca ai nevoie de un landing page special pentru magazinul tau Magento, de ajutor in administrarea sau crearea unei promotii si de adaugarea unor noi functionalitati, nu ezita sa ne contactezi! Suntem pregatiti sa facem fata cerintelor tale. Serviciile noastre premium sunt personalizate si gandite special pentru fiecare afacere.