Redesign total

Site-ul a avut nevoie de un redesign total. Venind de pe un site WordPress neintretinut si practic standard, am decis sa fie refacut de la zero. A fost cea mai corecta solutie pentru ca nu s-a mai dorit sa ne apelam la toate versiunile vechi de pluginuri, de pluginurile ramase sau de alte lucruri auxiliare din baza de date anterioara.

Asa ca am pornit la treaba!

Vivid Sky Blue
Maximum Red
Sea blue

Prezentare

Fiind un site web de o singura pagina, axat pe conversie, trebuia sa fim concisi si transparenti. Totodata, designul websiteului trebuia sa fie atragator si se ofere incredere potentialilor clienti pentru ca acestia sa rezerve cu adevarat o excursie cu Jet Ski.

 

Nu a fost o misiune usoara, dar am reusit sa includem tot ce este necesar pentru ca site-ul web sa isi faca treaba: sa se obtina rezervari.

 

Pe langa un aranjament excellent si intuitiv al textului si a informatiile concrete, oamenii sunt acum mai informați si mai entuziasmati. Acest lucru inseamna ca rezervarile online sau prin telefon se fac mai usor si toata lumea beneficiaza de o experienta mai buna: proprietarul are un site care aduce conversii, iar clientii sai afla tot ce trebuie sa stie fara nici o problema.

Dupa finalizarea proiectarii si a aspectului principal, aveam nevoie de cateva fotografii si videoclipuri captivante. Ne-am dorit sa avem un mod frumos de a arata caracteristicile calatoriilor disponibile.

 

Am folosit fotografiile și mici videoclipuri ale clientului. Am editat resursele primite pentru a parea mai dinamice, mai atragatoare si mai pline de aventura.

 

Din capturile video primite am creat un mic videoclip in stil „promo”. Videoclipul poate fi folosit si ca prezentare pe retelele de socializare sau in alte locuri.

Project

Jet Ski Fuerteventura Redesign

Ce am facut

Design, Reformularea textelor, Editare foto, Productie video, optimizari de performanta, imbunatatiri SEO on-page

Rapid

Optimizat pentru a functiona impecabil. Imbunatatit cu o memorie cache premium si ajustat pentru a obtine aspectul dorit fara Javascript sau CSS voluminoase.

Indraznet si frumos

Cu un design hibrid intre minimalism si material design, intregul design se remarca si converteste zilnic vizitatorii in clienti.

Optimizat

Site-ul este optimizat SEO on-page. Textul a fost atent gandit pentru a atrage clienti.

built to perform

100% Responsive and easy to use

The whole redesign was built with a mobile first approach and focusing on offering customers the easiest way to book a trip.

Ai nevoie de un website pentru afacerea ta?

Avem experienta necesara pentru a iti face un website adecvat pentru afacerea ta.