Magento 2

Marketplace, plin de functionalitati

Am creat marketplace-ul Directinmall.com, bazat pe Magento 2, o versiune personalizata si modificata extensiv.

Magazinul este un marketplace in toata puterea cuvantului, cu o gramada de functionalitati incluse si cu o gramada de posibilitati pentru vanzatori, astfel incat acestia sa isi poata vinde cat mai eficient produsele. Fie ele produse simple sau variabile/configurabile.

Functionalitatea de marketplace este oferita de pachetul de extensii de la Vnecoms, si au livrat corect. Magazinul suporta o multitudine de functii utile pentru vanzatori, si pentru administrator in gestionarea vanzatorilor.

Noi am venit si adaugat functionalitati aditionale, reparat probleme si conceput designul de baza precum si implementari aditionale la sugestia clientului. De asemenea au fost oferite multe ore de suport si diverse configurari, lucru de asteptat in cazul unui proiect atat de complex.

Un astfel de proiect aduce de la sine lucruri neprevazute uneori chiar si de client, cum ar fi importul de >2000 de atribute de produs, grupate in seturi de atribute si ordonate frumos. Sau o navigatie usor de folosit de catre clientul final, cand avem >500 categorii prezente.

Cum am implementat meniul, pentru a face mai usoara nagivarea printre sutele de categorii.

Functionalitati specifice

O parte din operatiunile pe care le-am facut si nu sunt prezente pe majoritatea magazinelor, sau nenecesare din cauza complexitatii reduse. Aditional, nu mai listam toate functiile Magento 2 standard sau ale celor de la Vnecoms.

  • import rapid pentru peste 500 de categorii, cu ierarhie si structura, tag-uri SEO si link-uri frumoase;
  • import rapid pentru peste 2000 de atribute de produs, cu grupare si ordonare in peste 1000 de seturi de atribute;
  • implementat navigatie custom, responsive si auto-generata bazata pe structura de categorii de produse din panoul de administrare;
  • filtrare produse cu multi-select rapida si suport pentru swatches;
  • diverse ajustari meticuloare si personalizate pentru platforma si extensii, setate exact cum a dorit clientul;
  • generare automatizata de feed-uri precum: Google Shopping, Catalog Facebook, Compari.ro, Google Remarketing Dinamic etc.
  • diverse tooltip-uri si instructaje automate pentru vanzatori in panoul lor dedicat de vanzator;
  • ajustari avansate de performanta (mult de munca, mai ales din cauza ca Magento 2 devine foarte flamand atunci cand se aduna un numar mare de atribute de produs si multe extensii iar o gazduire simpla risca sa devina subdimensionata) precum si reparatii specifice pentru niste probleme cu cache-ul de pe versiunea clientului de Magento 2;
  • ghidaj, consultanta si tutorializare pentru administratori, pentru lucru cu comenzile Magento 2 si operatiuni avansate, pentru a-si putea administra mai eficient magazinul;
  • ajustari specifice de design, si modificari asupra plugin-urilor deja existente;

Ne plac proiectele interesante. Hai sa-l punem pe picioare si pe-al tau.

Ai in plan un magazin online bazat pe Magento 2? Dezvoltam magazine Magento 2 performante si stabile, care rezista in timp.