Etichete personalizate

Design sugestiv

Am creat de la zero etichetele gamei de ulei natural Crisnatur, urmarind aceeasi idee ca si in cazul unturilor de corp naturale produse de Crisnatur. Avand la baza aceeasi idee de design minimalist/handmade, produsele reprezinta corect ideea de baza a gamei: cosmetice naturiste handmade.

Etichetele au fost livrate in formate pregatite de print: .AI si .PDF vector. Astfel, asiguram atat calitatea ireprosabia la print, cat si posibilitatea de a le redimensiona fara pierderi de calitate.

Vectori unici

Design complet vectorial, pregatit de print. Astfel asiguram o calitate superioara a etichetei finale, in momentul in care este aplicata pe produs. Vectorii de pe eticheta sunt fructe/ingrediente folosite in compozitia produselor si sunt desenati si vectorizati de la zero.

Minimalism expresiv

Desi minimalist, designul exprima foarte bine ideea principala pe care produsul doreste sa o inspire: un produs natural din ingrediente atent selectionate, realizat cu pasiune si din dorinta de a aduce calitatea cosmeticelor naturale la un nou nivel pe piata din Romania.