Evolutie de la blog la producator

Blogul Manancabio.ro s-a extins prin integrarea unui shop in cadrul blogului. Magazinul proaspat lansat isi propune sa comercializeze produse autentice romanesti, facute respectand tematica brandului Mananca Bio – naturale, cu ingrediente ce respecta standardul de bio/natural, crescute in Romania.

Au apelat la noi pentru designul unei etichete care sa indeplineasca doua cerinte principale: sa fie simpla si la obiect. Astfel au fost realizate o serie de etichete pregatite de print si minimaliste, care sa exprime clar tipul produsului si sa inspire ideea de ‘home-made’, fiind produse facute in Romania cu ingrediente crescute in Romania si conform retetelor traditionale.

Magazinul deja are peste 10 produse proprii disponibile, toate facute conform brandului. In ton cu imaginea brandului, eticheta reprezinta cu succes produsele si se bucura de o primire buna din partea publicului interesat de produse naturale, romanesti.

logo-design-bio-sinners-projects

Vector pregatit de print

La orice marime, pe orice material

Etichetele sunt realizate la dimensiunile cerute si livrate sub forma de template editabil pregatit de print, astfel incat producatorul sa le poata ajusta cum doreste, atunci cand apar produse noi in gama.

Livrate: template-uri in format Photoshop CC/Illustrator CC, CMYK, 300dpi si fonturi pregatite pentru print cu suport pentru diacritice + prezentare realistica pentru previzualizare.

Ai nevoie de un design pregatit de print?

Contacteaza-ne pentru a stabili detaliile! Experienta ne permite sa iti cream un design unic ce iti va incanta clientii si in acelasi timp pregatit de print.

CONTACT