Premium

Site premium - AMZ-REVIEWS.COM

Am creat pentru echipa AMZ-REVIEWS.COM un website/portal de review-uri bazat pe WordPress si personalizat cap-coada. Designul si functionalitatile au fost create conform specificatiilor si nevoilor echipei Amz Reviews.

Site-ul se ocupa cu realizarea de recenzii si analiza produselor prezente pe populara platforma de cumparaturi online, Amazon.com. Cu un aspect minimalist, eficient si layout-uri gandite pentru a fi cat mai usor de parcurs, site-ul reuseste sa fie o sursa excelenta de informare inainte de a cumpara, pentru clientii Amazon.com.

Performant, eficient, dedicat

Proiectul Amz-Reviews, ca toate proiectele Sinners Projects, a beneficiat de anumite personalizari dedicate pentru a face fata nevoilor clientului.

Responsive. Pixel Perfect.

Portalul este 100% responsive, si personalizat pana am obtinut echilibrul perfect dintre minimalism si functionalitate.

Performant

Pregatit sa furnizeze informatii pe banda rulanta. Un site bazat pe continut are nevoie de viteza - amz-reviews.com vine pregatit cu extensia noastra de cache si optimizari specifice pentru o performanta uluitoare.

Personalizat

Design si functii personalizate, conform cu cerintele clientului. Extensii personalizate si functii extrem de specifice, care reusesc sa usureze munca editorilor si administratorilor.

Ai un proiect special, ce necesita o echipa performanta si pregatita sa faca fata unor cerinte specifice?

Ia legatura cu noi