Am creat pentru echipa LOT Distribution doua modele de cataloage/reviste, pentru a putea prezenta cele mai noi produse din oferta intr-un mod cat mai usor partenerilor. Cataloagele sunt pregatite de print, gandite sa ofere informatiile necesare partenerilor, astfel incat acestia sa poata comanda de la furnizor rapid produsele dorite – fie pe portalul B2B, fie telefonic.

Gandite pentru a fi usor de modificat, cataloagele au fost livrate in diferite formate, organizate intuitiv pe layere. Astfel, se pot modifica lunar/trimestrial sau cum se doreste, pentru a prezenta cele mai noi oferte si produse constant. In acelasi timp imaginea brandului LOT nu are de suferit, datorita folosirii aceleiasi tipografii si paleta de culori specifice brandului.

Proiect

Catalog/Revista pregatita de print

Formate

Livrate in formatele PDF si .PSD organizat pe layere.

Specificatii

CMYK, A4 Portret/Landscape, Fonturi presetate, specificatii (culori/cod produs/cod QR) intuitiv inserate pentru fiecare produs, optimizat pentru o prezentare cat mai clara a produselor

Design premium, pregatit sa vanda

Prezentarea intr-un mod profesional a produselor precum si explicarea caracteristicilor si optiunilor disponibile intr-un mod usor de inteles, complementeaza designul premium, ajutandu-l sa vanda produsele partenerilor.

Usor de actualizat, usor de tiparit

Datorita organizarii eficiente a fisierelor in format Photoshop, se pot modifica produsele prezentate foarte usor si rapid. Astfel, nu intervin costuri suplimentare la generarea cataloagelor. Dupa modificare, fisierele sunt salvate sub formatul .PDF, iar orice printshop vi le poate printa pe tipul de hartie dorit, la dimensiunea A4.