Demo panou de administrare magazin online – Magento

Pentru a evita scrierea unei carti sau traducerea unui pdf intreg in romana(1107 pagini, in engleza – aici), am decis sa punem la dispozitie un panou de administrare al unui magazin online bazat pe magento, la cerere.

Cel mai comod si usor, e sa vedeti si sa studiati live, cat de puternic este Magento, si cate functii are fara nici o extensie. Punem la dispozitie permanent acest ‘demo’, in care va puteti juca cat doriti. Puteti plasa comenzi din frontend iar apoi sa le procesati in panou, sa adaugati produse, sa adaugati atribute etc. Nu sunt restrictii.

Cateva lucruri de mentionat despre panou si magazinul demonstrativ in sine:

  • produsele si comenzile fac parte din demo-ul standard Magento(demo disponibil in engleza, dar panoul de administrare a fost tradus in romana);
  • panoul de administrare se reseteaza automat la un anumit interval de timp, deci nimeni nu poate strica panoul sau sa afecteze alti curiosi;
  • panoul este standard, desi noi de obicei, la cerea clientului il personalizam;
  • la partea de front-end(ce vede clientul) nu e lucrat deloc. Deci probabil nu arata prea bine, dar nu acesta e scopul demo-ului.
  • puteti adauga/sterge/modifica orice.

demo panou de administrare magentoDaca doriti sa vedeti o instalatie de Magento standard, nu ezitati sa ne cereti acces, iar noi va vom furniza datele de conectare la un demo complet ‘neatins’, adica asa cum vine ‘din fabrica’.

Daca deja aveti un magazin Magento, sau planuiti migrarea pe aceasta platforma, nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Astfel, dupa ce ne detaliati ce planuri aveti, va putem concepe o oferta pentru un magazin online Magento cu adevarat unic si personalizat. Detalii despre oferta noastra de realizare magazine Magento premium o gasiti la acest link.

 

Creare magazin online Magento Premium

Serviciile noastre includ crearea de magazine online Magento personalizate cap-coada. Avem experienta necesara pentru a realiza magazine personalizate pana la cel mai mic detaliu, construite special pentru nevoile afacerii dumneavoastra. Am realizat magazine online B2C si B2B pe Magento 1.9 si Magento 2.1, integrate cu toate serviciile si functiile moderne necesare unui magazin online pentru a face fata cerintelor pietei.

Pentru a vedea un sumar al functiilor unui magazin online Magento construit de Sinners Projects vedeti pagina noastra de creare magazin online Magento, de unde puteti cere o oferta detaliata si un pret pentru magazinul dorit.

 

Deci…

Daca ai hotarat ca e momentul sa treci in online sau ai intrebari legate de Magento si daca ti se potriveste aceasta platforma, precum si despre serviciile noastre de creare de magazine online la cheie, contacteaza-ne sau lasa-ne un comentariu mai jos.