Magento – Cum schimbam cantitatea standard de pe pagina de produs?

Daca ai un magazin online Magento si te-ai lovit de aceasta problema, ai nimerit unde trebuie! In aceasta postare explic rapid ce setare trebuie sa aplici pentru a putea face ca, langa butonul de adauga in cos de pe pagina de produs, sa apara 1 in casuta unde clientul alege cantitatea. Hai sa vedem cum schimbam cantitatea din 0 in 1.

Inainte de toate, ar trebui sa mentionez ca ma refer la Magento 1.9.2.4, sau la 1.9 in general. Dar setarea ar trebui sa fie prezenta pe mai multe versiuni de Magento. Caut-o si vezi daca versiunea ta o are.

Bun, hai sa schimbam cantitatea – urmeaza pasii:

  1. Ne autentificam in panoul de administrare Magento.
  2. Navigam la: Sistem -> Configuration -> Inventory -> Product Stock Options.
  3. Facem un click pe ‘Add Minimum Qty’, de langa ‘Minimum Qty Allowed in Shopping Cart’. Aici pui 1. Sau 2,3 ce vrei tu sa apara standard pe pagina de produs.
  4. Totodata, setezi pentru care grupuri de clienti vrei sa se aplice setarea. Noi vom selecta ‘All Groups’, ca sa se aplice la toti utilizatorii.
  5. Salvezi configuratia.
  6. Gata! Acum la o reincarcare pe pagina de produs, ar trebui sa iti apara 1 (sau ce valoare ai setat tu) in loc de 0.

Uite cum arata la noi:

magento cantitate produse

 

 

 

 

 

O setare mai ciudata si putin ascunsa (oarecum?) dar destul de utila. E foarte comod pentru cei care au diverse produse sau grupuri de clienti sa isi stabileasca mai bine anumite limite.

Daca te-a ajutat aceast mic semi-tutorial, nu uita sa ii dai un share si un like postarii, asa poate ii ajuti si pe altii care s-au intalnit cu problema asta.

Ai probleme mai mari sau vrei ceva nou in magazinul tau Magento? Versiunea ta de Magento nu are aceasta setare? Contacteaza-ne acum sa discutam despre ce planuri ai, sau spune-ne ce te ‘doare’. Rezolvam rapid problema ta, oricat de mare.

[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” pinterest=”true” google_plus=”true” linkedin=”true”]