Tu detii controlul

Tot ceea ce tine de magazinul tau, e in controlul tau. Avantajul de a avea propriul domeniu si propria gazduire este imbatabil. Te consiliem gratuit in ceea ce privesc optiunile disponibile pe piata. Usor de intretinut, usor de administrat.

Fara taxe ascunse. Plata se face per proiect, la realizarea magazinului. Tu urmand sa iti platesti apoi gazduirea ta si domeniul tau.

Tu impui limitele

Limitele sunt bazate pe gazduirea ta. Nu exista limita impusa de produse, categorii, pagini, idei sau vanzari!

Magazinul tau WordPress este usor extensibil, si poate de-a lungul timpului primi orice functie dorita de tine. Fara downtime, fara stres sau schimbari de platforma.

Legat la un cont de gazduire capabil, magazinul tau poate tine usor orice functie sau numar de produse dorite de tine.

Ai Spate

Clientii nostri au 30 zile timp de acomodare, dupa finalizarea unui magazin online WordPress. Astfel, orice intrebari sau nelamuriri ai despre magazinul tau, echipa noastra iti sta la dispozitie. Cu alte cuvinte, ai consultanta si ajutor gratuit 30 zile.

La finalizarea magazinului, primesti automat si un set de tutoriale video, gandite pentru magazinul tau. Tutorialele te vor invata cum sa te descurci cu diverse operatiuni, cat mai eficient. (prelucrarea unei comenzi, introducerea de produse, actualizare stocuri si preturi etc.)

Design si experienta

Primesti un magazin WordPress/Woocommerce premium, personalizat si adaptat la cel mai mic detaliu pentru nevoile tale.

Un magazin care arata impecabil pe orice dispozitiv si iti scoate in evidenta afacerea si produsele cu ajutorul unui design cu adevarat premium.

Punem accent pe usurinta in utilizare, astfel incat clientilor tai le va fi foarte usor sa plaseze o comanda, si apoi sa o urmareasca pana in momentul in care ii este livrata.

Design Responsive

Magazinul tau arata impecabil si este usor de folosit pe orice dispozitiv. Vizitatorii si clientii tai pot sa isi faca cumparaturile fara probleme intr-un mod usor si intuitiv.

Functii Premium

Ai la dispozitie o multitudine de functii pregatite sa te ajute in a-ti promova si prezenta magazinul si produsele cat mai eficient.

Personalizat

Planuim si apoi personalizam magazinul tau pentru a-l face cu adevarat unic, perfect pentru a-ti reprezenta afacerea clientilor si partenerilor tai

Optimizat si Pregatit

Un design gandit pentru conversii si pregatit pentru integrare cu unelte moderne precum Google AdWords, Facebook Ads etc.

One Step Checkout – din start, clientii tai pot plasa o comanda usor, indiferent de experienta lor. Include campuri pentru plasarea unei comenzi pentru persoane juridice

 Migrare produse, categorii, conturi clienti, abonati newsletter si pagini de pe orice alta platforma, pe magazinul tau Wordpress/Woocommerce

 Formulare de contact, de inscriere la newsletter si pagini de contact eficient gandite si responsive

 Full Page Cache Premim inclus – timpi de incarcare extrem de mici, la pachet cu optimizari CSS si JS complete.

 Blog – fiind realizat pe una din cele mai populare platforme de blogging, magazinul suporta si atasarea unei sectiuni de tip blog, la magazinul tau. Astfel clientii tai se pot documenta mai usor.

 Emailuri personalizate – atat cele standard de comanda, cat si cele de contact/abonare newsletter

Reclame de tip pop-up normale, cu cupon si abonare newsletter sau cu functia exit intent

 Importuri in masa folosind fisiere/feed-uri de tip .xml sau .csv de la furnizor.

Functii si Dezvoltare

Fiind pe una din cele mai populare platforme de comert online, limita e impusa de tine.

Desi WordPress vine echipat din start cu o multitudine de functii utile, ai la dispozitie un intreg arsenal de extensii si functii pentru magazinul tau, astfel incat tu sa te poti concentra cat mai bine pe un singur lucru: vanzarile.

Crearea unei promotii este foarte usor, Woocommerce suporta atat discounturi per produs, cat si cupoane de promotii personalizate.

Administrarea produselor, comenzilor sau postarea unui nou articol pe blogul magazinului se face facil, dintr-un panou de administrare intuitiv si  responsive.

Integrare functii specifice

Magazinul tau online poate fi integrat cu o multitudine de servicii, menite sa te ajute in cresterea vanzarilor si sa iti usureze viata de comerciant.

Aditional, ai prima integrare gratuita, cu orice curier si procesator de plati ce ofera o extensie pentru WordPress/Woocomerce. Ca sa fii pregatit sa vinzi.

Ne ocupam noi

Indiferent de marimea proiectului, ne ocupam gratuit de anumite aspecte din start, pentru a ne asigura ca tu ai tot ce iti trebuie pentru a vinde usor.

  • Migrare continut si produse pe magazinul online WordPress*
  • Setare Gazduire + Domeniu
  • Instalare certificat SSL
  • Setari Blog
  • One Step Checkout cu campuri pentru persoane juridice(la cerere)
  • Integrare social media cu Facebook, Google+ si Twitter
  • Optimizari de performanta de baza
  • Optimizari SEO de baza
  • Primesti o serie de tutoriale video pentru WordPress, in romana

Primele 800 produse. Pentru mai multe se va negocia un pret accesibil.

Ia legatura cu noi

Completeaza formularul de mai jos, si nu ezita sa ne spui daca doresti o anumita functie, sau daca ai nevoie de ceva ce nu ai vazut prezentat pe aceasta pagina.

Te contactam in cel mai scurt timp, pentru a discuta despre magazinul tau online premium construit pe WordPress/Woocommerce si pentru a-ti face o oferta personalizata.

Detalii despre magazinul tau

Nu am un magazin onlineAm deja un magazin WooCommerce, doresc un redesignAm deja un magazin, doresc migrarea pe WooCommerce

Import inital produseFunctii B2C si B2BPortal dedicat B2BActualizari stoc furnizor automat prin feed CSV

Am nevoie si de mentenanta - trimiteti-mi o ofertaAm nevoie de un Logo ProfesionalAm nevoie de servicii de brand design + Manual de BrandAm nevoie de materiale prin ready (carti de vizita, pliante, cataloage de produse)