Construim magazine WooCommerce premium

Dezvoltam si imbunatatim magazine bazate pe WooCommerce. Reusim sa le oferim clientilor nostri solutii care se preteaza perfect nevoilor lor datorita experientei acumulate de-a lungul lucrului in diverse contexte cu aceasta platforma. Am lucrat si lucram constant cu cele mai noi versiuni, atat de la zero cat si in regim update (actualizarea unei instalatii mai vechi).

WooCommerce vine ca extensie pentru platforma WordPress. Un magazin construit de noi pe WordPress/WooCommerce, nu vine cu nici un fel de limitari. Singura ta limitare este gazduirea. Recomandam in general magazinele WooCommerce pentru companii care au o oarecare certitudine ca nu vor depasi 10mii de produse sau nu au nevoie de o platforma atat de avansata ca Magento.

Astfel poti avea un numar nelimitat de: produse si variatii de produse, pagini, articole in blog, categorii de produse, formulare de contact, abonati la newsletter, clienti etc. Nu limitam sub nici o forma platforma, scopul nostru este sa iti oferim o unealta perfecta pentru afacerea ta, in acelasi timp fiind scalabila fara probleme pe masura ce afacerea ta creste.

De ce WooCommerce?

WooCommerce este bazat pe o platforma faimoasa la nivel global – WordPress. Astfel, ai la dispozitie un magazin puternic, ce poate creste o data cu compania ta, atat ca numar de produse cat si din punct de vedere al functionalitatilor oferite. In acelasi timp, fiind prietenos cu tine ca administrator dar si cu clientii tai.

Cu WooCommerce in spate, toate devin mai usor si rapid de administrat. De asemenea, ai la dispozitie o platforma foarte extensibila, ce poate primi functii noi oricand doresti.

Ce stie sa faca un magazin realizat de noi?

Din start orice magazin WooCommerce este realizat 100% responsive si validat de Google ca fiind ‘Mobile Ready’. O serie de optimizari SEO si de performanta sunt incluse automat orice proiect realizat de noi.

Modul nostru de lucru este project-based. Asta inseamna ca platesti crearea magazinului, si gazduirea la providerul ales de tine. Nu ai taxe lunare sau alte plati de facut, daca nu doresti mentenanta. Avem si o serie de planuri de mentenanta cu operatiuni incluse lunar, dar poti opta si pentru functii la cerere, cu plata la proiect. (platesti o data implementarea functiei si atat)

Pe scurt,  magazinul poate face orice vrea clientul. Ai mai jos o lista cu o parte din functionalitatile pe care clientii nostri ni le-au cerut pana acum. Dar, daca vrei ceva in plus nu iti ramane decat sa ne contactezi. Nu exista limita, doar buget si timp alocat pentru proiect.

Descopera o parte din ce poate oferi un magazin online WooCommerce construit de noi:

Pe langa functionalitatile standard

Nu ai vazut functia dorita?

Contacteaza-ne sau cere o oferta daca stii deja ce vrei. Revenim cu un raspuns in cel mai scurt timp.