Construim magazine Magento premium

In principal dezvoltam si imbunatatim magazine bazate pe Magento si Magento 2. Reusim sa le oferim clientilor nostri solutii care se preteaza perfect nevoilor lor datorita experientei acumulate de-a lungul lucrului in diverse contexte cu aceasta platforma. Am lucrat si lucram constant cu cele mai noi versiuni, atat de la zero cat si in regim update (actualizarea unei instalatii mai vechi).

Magento este un leader in comertul electronic, faimos pentru extensibilitatea sa si pentru stabilitatea pe care o ofera. Un magazin construit de noi pe Magento, nu vine cu nici un fel de limitari. Singura ta limitare este gazduirea.

Astfel poti avea un numar nelimitat de: produse si variatii de produse, pagini, articole in blog, categorii de produse, formulare de contact, abonati la newsletter, clienti etc. Nu limitam sub nici o forma platforma, scopul nostru este sa iti oferim o unealta perfecta pentru afacerea ta, in acelasi timp fiind scalabila fara probleme pe masura ce afacerea ta creste.

De ce Magento?

Magento este o platforma de comert electronic faimoasa la nivel global. Astfel, ai la dispozitie un magazin puternic, ce poate creste o data cu compania ta, atat ca numar de produse cat si din punct de vedere al functionalitatilor oferite.

Cu Magento in spate, extinderea numarului de produse peste noapte, adaugarea unui nou furnizor, unor noi categorii sau unor noi functii, tine de tine. Nu vei avea parte de downtime nenecesar, astfel clientii tai nu vor fi afectati.

Ce stie sa faca un magazin realizat de noi?

Din start orice magazin Magento este realizat 100% responsive si validat de Google ca fiind ‘Mobile Ready’. O serie de optimizari SEO si de performanta sunt incluse automat orice proiect realizat de noi.

Modul nostru de lucru este project-based. Asta inseamna ca platesti crearea magazinului, si gazduirea la providerul ales de tine. Nu ai taxe lunare sau alte plati de facut, daca nu doresti mentenanta. Avem si o serie de planuri de mentenanta cu operatiuni incluse lunar, dar poti opta si pentru functii la cerere, cu plata la proiect. (platesti o data implementarea functiei si atat)

Pe scurt,  magazinul poate face orice vrea clientul. Ai mai jos o lista cu o parte din functionalitatile pe care clientii nostri ni le-au cerut pana acum. Dar, daca vrei ceva in plus nu iti ramane decat sa ne contactezi. Nu exista limita, doar buget si timp alocat pentru proiect.

Descopera o parte din ce poate oferi un magazin online Magento construit de noi:

Pe langa functionalitatile standard

Nu ai vazut functia dorita?

Contacteaza-ne sau cere o oferta daca stii deja ce vrei. Revenim cu un raspuns in cel mai scurt timp.